H φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης - Η Τούνη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά

Το αποκάλυψε μόλις!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
H φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης - Η Τούνη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά

Η είδηση που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι είναι γεγονός! Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, όπως αποκάλυψε η ίδια μόλις πριν λίγα λεπτά. Με μια σειρά από αναρτήσεις της στο Instagram έκανε γνωστό ότι είναι τριών μηνώ έγκυος και ανέβασε και φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Μπορεί να φούντωσαν οι φήμες για τον χωρισμό τους τις προηγούμενες μέρες ωστόσο έκατσαν κάτω τα συζήτησαν τα βρήκαν και είναι πλέον έτοιμοι να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες. Οι καυγάδες από ότι φάινεται ήταν προσωρινοί και είχαν να κάνουν με αυτό το θέμα.

Η ανάρτηση της Τούνη με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!
Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!
Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ
Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».
Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!
Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…

Η Τούνη Έγκυος

Η Τούνη έγκυος στο 1ο της παιδί

Το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της Τούνη

Αποκλειστικό: Γιατί είχαν χωρίσει Τούνη & Αλεξάνδρου - Ο πραγματικός λόγος

Σας το είχαμε αποκαλύψει από νωρίς!

Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν γνωρίζω ακόμα! Μπορεί στην ελληνική showbiz και στα media να έσκασε σαν μικρή βόμβα ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά εμένα δε μου έκανε καμία εντύπωση γιατί γνώριζα πως εδώ και καιρό το ζευγάρι περνάει κρίση και τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.

Νομίζω, λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να σας τα γράψω όλα - στο Vanda's blog του Youweekly.gr αποκλειστικά φυσικά - αφού και η Ιωάννα εχθές σε βίντεο μίλησε για το θέμα αυτό (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε). Πάμε να το πιάσουμε, όμως, από την αρχή...

Τρελά ερωτευμένοι ο ένας από τον άλλον, προσπάθησαν με νύχια και με δόντια στην αρχή να κρατήσουν την σχέση αυτά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν δεν μπορούσαν παρά να το παραδεχτούν κι από εκείνη την στιγμή και μετά έγιναν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Μοιραζόντουσαν πολλά πράγματα από την καθημερινότητά τους. Είχαν κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Πειραιά - Μοναστηράκι αφού η Ιωάννα είχε μια ζωή εκεί που δεν μπορούσε να αφήσει όπως αντίστοιχα και ο Δημήτρης εδώ.

χωρισμός τούνη αλεξάνδρου

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους και πήραν σπίτι μαζί στον Διόνυσο. Συγκλονιστικό σπίτι (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες) που είναι και δίπλα στην κολλητή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Εδώ και λίγες εβδομάδες φημολογείται πως η Ιωάννα είναι έγκυος κι εγώ μπορώ να σας πω με επιφύλαξη πάντα πως δεν είναι απλά μια φήμη που βγήκε τυχαία. Ο Δημήτρης ήθελε παιδί, το είχε δηλώσει και δημόσια, η Ιωάννα έβλεπε στα μάτια του Δημήτρη τον πατέρα των παιδιών της και... δεν ήθελε και πολύ.

Γιατί χώρισαν Τούνη & Αλεξάνδρου

Η εγκυμοσύνη ήρθε και μαζί με την εγκυμοσύνη ήρθαν και οι έντονες εντάσεις. Διαφωνίες για το... μέλλον. Το πρόγραμμα της Ιωάννας στο επίκεντρο των εντάσεων. Ο Δημήτρης, σύμφωνα με όσα μου μετέφερε άτομο που είναι δίπλα στο ζευγάρι, ήθελε η Ιωάννα να αρχίσει να φτιάχνει καλύτερα το πρόγραμμά της. Ένα πρόγραμμα πολύ βαρύ που θεωρούσε πως δεν θα της κάνει καλό τώρα, σε αυτή την φάση που είναι.

Διαφωνίες, διαφωνίες, διαφωνίες και μετά όλα καλά. Ξέρετε πως είναι και πως συμβαίνει στα ζευγάρια. Μέχρι όμως που η "φούσκα" έσκασε. Ένας έντονος καυγάς πριν από λίγα 24ωρα ήταν το αποκορύφωμα. Η Ιωάννα έξαλλη τον έκανε unfollow και block.

ιωαννα τούνη έγκυος

Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά τι θα γίνει, αλλά από όσο ξέρω κι από όσο έχω παρακολουθήσει το ζευγάρι, τέτοιοι έρωτες δεν μένουν χώρια. Ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση. Η επανασύνδεση πιστεύω κι εύχομαι να είναι απλά θέμα λίγων ημερών....

Εμείς σας τα είχαμε πει....Και η επανασύνδεση έγινε και το παιδί ήρθε