Η Ιωάννα Τούνη "έσπασε" την σιωπή της για τον χωρισμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα...»

Όσα ανέφερε εκνευριμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ιωάννα Τούνη

Πλήθος δημοσιευμάτων κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες τα οποία αναφέρουν πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είναι πια μαζί. Λίγες ώρες μάλιστα μετά την είδηση για το unfollow στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια "έσπασε" τη σιωπή της φανερά ενοχλημένη με όσα γράφονται, ακόμη μία φορά για την προσωπική της ζωή.

Όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη

«Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το στόρι μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Είμαι σπίτι όλη μέρα και προσπαθώ να συνέλθω, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και απ΄όλα τα πράγματα βγάζω συνέχεια. Και εν τέλη, οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ», είπε αρχικά για την υγεία της.

«Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω… για πάντα. Θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα».

«Δεν έχει συμβεί να κάνουν αυτά τα παιχνιδάκια για λίγο ντόρο;» - "Καταπέλτης" η Μαλέσκου για τον φημολογούμενο χωρισμό της Τούνη με τον Αλεξάνδρου

Η Τρίτη 12/7 ξημέρωσε με περίεργο τρόπο για το ζεύγος Τούνη - Αλεξάνδρου, καθώς από εκεί που μας είχαν συνηθίσει σε τρυφερά post και μηνύματα, ξαφνικά έγινε γνωστό πως ούτε που ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram. Η είδηση αυτή σχολιάστηκε, μάλιστα, το πρωί της ίδιας ημέρας από την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της, Love it.

Η παρουσιάστρια εξήγησε, λοιπόν, πως ήταν κάτι πολύ ξαφνικό για όλους, διότι φαινόντουσαν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους και είχαν και την αγάπη του κοινού, ωστόσο ελπίζει πως είναι κάποιο τέχνασμα για να προκαλέσουν λίγο ντόρο, διότι διαφορετικά θα είναι πολύ στενάχωρο να δει αυτούς τους δύο να χωρίζουν.

«Εκπλήσσομαι, γιατί δεν παρακολουθώ τα νέα των παιδιών. Είναι – ήταν- ένα ζευγάρι το οποίο μοιραζόταν πολύ γενναιόδωρα τις προσωπικές του στιγμές... Κάποιες φορές, όμως, δεν έχει συμβεί με ζευγάρια να κάνουν αυτά τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια για να δημιουργήσουν λίγο ντόρο;

Δεν έχει συμβεί πολλές φορές – δεν λέμε ονόματα ανθρώπων- που το έχουν κάνει και δεν συμβαίνει τίποτα, για να προκαλέσουν και να επανέλθουν σε μια συζήτηση; Αν είναι κάτι τέτοιο είναι θεμιτό με την έννοια ότι δεν είναι κάτι σοβαρό μεταξύ τους. Αν βλέπεις ένα ζευγάρι να έχει χωρίσει, είναι στενάχωρο, γιατί είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι και πολύ αγαπητό», είπε χαρακτηριστικά.