Ο έρωτας καλά κρατεί για την Ιωάννα Τούνη - Το τρυφερό μήνυμα που της έστειλε ο Αλεξάνδρου

Κι ας πέρασαν χωριστά το Σαββατοκύριακο...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ο έρωτας καλά κρατεί για την Ιωάννα Τούνη - Το τρυφερό μήνυμα που της έστειλε ο Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ας τους έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Μπορεί συχνά - πυκνά να κυκλοφορούν φήμες περί χωρισμού, λόγω των χωριστών διακοπών που φροντίζουν και οι δύο να εξασφαλίζουν για τον εαυτό τους, ωστόσο και αυτή τη φορά που η Τούνη πέρασε μακριά του το Σαββατοκύριακο, μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο που αποδεικνύει πόσο την σκέφτεται.

Πολλά μηνύματα πάντως φαίνεται ότι δέχεται το τελευταίο διάστημα η γνωστή influencer, αφού την θυμήθηκε και η πρώην φίλη της Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, πληροφορήθηκε για μια δύσκολη στιγμή της και επιχείρησε να τα ξαναβρούν μετά από ενάμιση χρόνο, όπου δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Το μήνυμα που έστειλε ο Αλεξάνδρου στην Τούνη για να της δείξει πόσο την σκέφτεται

Η αγαπημένη influencer λοιπόν αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα μήνυμα που έλαβε από τον αγαπημένο της.

«Μου λείπεις τόσο που θα σε έβγαζα 5 σερί φωτογραφίες» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη με εκείνη να σχολιάζει, «Αν γκρινιάξει ξανά για φωτογραφίες, σας έχω μάρτυρες ότι ήταν δική του προτροπή».

Το μήνυμα που έστειλε ο Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Survivor 5 - αποκλειστικό παρασκήνιο: Έξαλλη η Βρισηίδα πίσω από τις κάμερες - Οι φωνές για Τούνη & Αλεξάνδρου

Ένα από τα άτομα που μαγνήτισαν σίγουρα τα βλέμματα και έκλεψαν τις εντυπώσεις στον ημιτελικό του Survivor ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου τόσο μπροστά από τις κάμερες (μιας και έφαγε γαμήλια τούρτα με τον Μαρτίκα) όσο και πίσω! Και πίσω ειδικά έγινε... το έλα να δεις!

Εννοείται ότι ήμουν εκεί(Vanda's Blog), λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Να λέτε πάλι καλά που ήμουν δηλαδή και θα σας μεταφέρω τα πιο τζούσι που έγιναν και που δεν θα δείξουν ποτέ οι κάμερες! Αρχικά πρέπει να σας πω πως οι υπεύθυνοι από τον ΣΚΑΙ είχαν φροντίσει όλοι οι παίκτες να είναι πολύ... φυλαγμένοι! Και τι εννοώ με αυτό;

Πρόσεχαν τι θα πει ο καθένας μπροστά στις κάμερες κι αν δεν τα έλεγαν καλά, ή αν έλεγαν κάτι που μπορούσε να παρεξηγηθεί ζητούσαν από τις κάμερες να μην παιχτεί το υλικό και απλά το ξαναγυρνούσαν μέχρι να βγει το τέλειο που ήθελαν (εδώ να προσθέσω πως αυτό το σκηνικό έγινε με τις δηλώσεις του Κατσαούνη αλλά θα το αφήσω απλά εδώ και δεν θα πω τίποτα άλλο). Έχει περάσει πολλά το κανάλι και πέρυσι (με το big brother) και φέτος οπότε... δεν ήθελαν να διακινδυνέψει πάλι το όνομά τους.

Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Η Βρισηίδα, λοιπόν, μίλησε μπροστά στις κάμερες τόσο για την σχέση της με τον Μαρτίκα και την ενδεχόμενη συγκατοίκησή τους από Σεπτέμβρη, όσο και για την πρώην φίλη της Ιωάννα Τούνη, με την οποία και επικοινώνησε όταν γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έμαθε πως η μητέρα της έφυγε από την ζωή και ήθελε να της μεταφέρει τα συλλυπητήριά της.

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν υπάρχει "επανασύνδεση φιλίας" κι εκείνη φάνηκε πως ενοχλήθηκε απαντώντας όμως ευγενικά, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Ωστόσο, όταν έκλεισαν οι κάμερες έγινε το έλα να δεις! Η Βρισηίδα είπε στους δημοσιογράφους πως δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που την βλέπουν να την ρωτούν για περσινά ξινά σταφύλια και πήρε το αυτάκι μου και μια αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον σύντροφο της γνωστής influencer. Ειπώθηκε πως σπιλώνει το όνομά της... αυτό θα πω και θα κλείσω το θέμα εδώ! Μια πιο πονηρεμένη από εμένα θα έλεγε κι άλλα να βάλει φιτιλιές αλλά... εγώ είμαι; Ποτέ!