Ξανά μίλησαν 1,5 χρόνο μετά τον τσακωμό τους - Το μήνυμα που έστειλε η Βρισηίδα στην Τούνη

Το αποκάλυψε ο Αλεξάνδρου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξανά μίλησαν 1,5 χρόνο μετά τον τσακωμό τους - Το μήνυμα που έστειλε η Βρισηίδα στην Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν δύο πολύ καλές φίλες του παρελθόντος, που η φίλια τους ωστόσο έληξε απότομα και άδοξα με τις δηλώσεις των δύο κοριτσιών περί του θέματος να προκαλούν την περίοδο εκείνη αντιδράσεις.

Η Ιωάννα ιδίως υπήρξε πολύ θυμωμένη και δε δίστασε να κάνει κάποια insta stories με τα οποία εξηγούσε όλο το παρασκήνιο του τσακωμού τους. Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν, τα δύο μοντέλα έκαναν άλλες επιλογές και παρέες και ο θυμός με τον καιρό ξεθύμανε.

Μάλιστα, μέσω του Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκαλύφθηκε την Τρίτη 5/7 στo Super Κατερίνα πως η Βρισήδα έστειλε ένα μήνυμα στην Ιωάννα με το που βγήκε από το Survivor 5 πληροφορούμενη την τραγική είδηση για τον θάνατο της μητέρας της.

Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για την επικοινωνία της Ιωάννας Τούνη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Η Βρισηίδα τα ξαναβρήκε με την Ιωάννα; Έτσι διάβασα» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Όχι, απλά έστειλε ένα συλλυπητήρια για τον θάνατο της μαμάς της» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι επίμαχες δηλώσεις της Τούνη για τον τσακωμό με την Ανδριώτου

Στο επεισόδιο της Κυριακής 2/1 στο Survivor 5, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε κολλητή παρέα με την Ιωάννα Τούνη, πριν τσακωθούν λόγω του ότι το μοντέλο συναντήθηκε με τον άνδρα που κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο της.

«Έχω πάει. Έχω πάει στο Κολοσσαίο, αλλά έκανα περισσότερα βόλτα. Με την κολλητή μου. Την πρώην», είπε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε αν έχει πάει ποτέ στην Ρώμη.

Σε Q&A λοιπόν, η Ιωάννα ρωτήθηκε από follower της για το συμβάν και μέσα σε ένα βίντεο δευτερολέπτων την πετσόκοψε κανονικά.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω για αυτήν. Δε θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της σε όσους με ρωτάτε γιατί βγήκε μαζί με αυτόν που διέρρευσε το revenge porn βίντεο. Ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.