Survivor 5 higlights 2/1: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βαλάντης - Φρίκαραν οι Διάσημοι

Τι ακριβώς συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 higlights 2/1: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βαλάντης - Φρίκαραν οι Διάσημοι

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό 2/1 επεισόδιο του Survivor 5 αφού οι τηλεθεατές εκτός από καυγάδες και ευτράπελα παρακολούθησαν την μεταφορά του Βαλάντη στο νοσοκομείο.

Το Youweekly.gr σύλλεξε τα highlights της βραδιάς για όσους δεν το είδαν.

Τι συνέβη στο χθεσινό 2/1 επεισόδιο του Survivor

Οι πρώτες αντιδράσεις των διασήμων μετά την αποχώρηση της Σπανού

Οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά του χθεσινού επεισοδίου ήταν άκρως καταιγιστικές μετά από την αποχώρηση της Ελισάβετ Σπανού.

Μάλιστα, η ομάδα των διασήμων δεν δίστασαν να μην σχολιάσουν την αποχώρησή της καθώς ήταν κάτι που δεν περίμεναν σε τίποτα. Από την άλλη, η Βρισηίδα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μετάνιωσε που ψήφισε την ίδια.

Βαλάντης: «Κάποιοι δε χάρηκαν που έμεινα»

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν και ο Βαλάντης ο οποίος δήλωσε στην κάμερα πως «Κάποιοι δε χάρηκαν που έμεινα». Βέβαια, δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού ισχυρίστηκε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν χάρηκε αρκετά με την παραμονή του στο παιχνίδι.

"Ξέσπασε" ο Σπύρος με τους Μαχητές

Ο Σπύρος Μαρτίκας στις δηλώσεις του στην κάμερα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Έζησα ένα απίστευτο μένος», όταν η ομάδα επέστρεψε τη νύχτα στην καλύβα αμέσως μετά το τέλος του συμβουλίου του νησιού.

Βέβαια, το σύνολο των συμπαικτών του ήταν αντίθετοι με την άποψή του μιας και δεν πιστεύουν πως είναι έτσι.

"Λύγισε" ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Από την άλλη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν δίστασε να δείξει την πιο ευαίσθητη πλευρά του καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του γιος έχει τα γενέθλιά του ενώ βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά του.

«σήμερα έχει γενέθλια ο αρχάγγελος μου, το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός. Ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ. Ξέρω ότι με αγαπάει και αυτός πολύ. Στα πέντε χρόνια της ζωής του, σήμερα κλείνει τα πέντε, από την πρώτη μέρα κοιμόμαστε μαζί και με την μαμά του, την Κατερίνα.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που δεν θα του ετοιμάσω τις τούρτες, τα παιχνίδια του και ότι έχει ονειρευτεί του τα πραγματώνει, επειδή είναι ημέρες γιορτών, ο Άγιος Βασίλης.

Εύχομαι να τον έχει ο Θεός καλό, γερό, δυνατό, χαρούμενο. Επειδή τώρα φεύγει ο μπαμπάς του σπιτιού, θέλω παιδί μου να είσαι εσύ ο μπαμπάς του σπιτιού και να προστατεύεις την μαμά μας, να είσαι η κολώνα του σπιτιού» του είπα φεύγοντας».

Γιώργος Πιλίδης: «Θα το σκυλομετανιώσει η μάνα μου που έλεγε να έρθω»

Οι παίκτες μπορεί να είναι μόνο λίγες ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι περισσότεροι έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σκληρό θα είναι για εκείνους στο να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο χωρίς τα απαραίτητα.

Έτσι, ο Γιώργος Πιλίδης σε συζήτηση που είχε με συμπαίκτριά του είπε για την προτροπή που δεχόταν από τη μητέρα του να πάει στον Άγιο Δομίνικο αναφέροντας χαρακτηριστικά: Θα το σκυλομετανιώσει η μάνα μου που έλεγε να έρθω.

Έχασε τις αισθήσεις του ο Βαλάντης την ώρα του αγωνίσματος

Πιο συγκεκριμένα, αφού μπήκε στον στίβο μάχης και αγωνίσθηκε με αντίπαλο τον Σταμάτη Καλαφάτη, λίγο αργότερα κατέρρευσε στον πάγκο των συμπαικτών του. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε εγκαίρως και η γιατρός του reality προκειμένου να βεβαιωθεί για την υγεία του Βαλάντη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για το αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο χθεσινό (2/1) επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές και Διάσημοι, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει πως οι νικητές θα έχουν ένα αναγκαίο έπαθλο για την επιβίωσή τους στο νησί.

Από την αρχή οι Μαχητές είχαν πάρει ένα σπουδαίο προβάδισμα και τελικά ήταν αυτοί που νίκησαν με σκορ 10-8, επιβεβαιώνωντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

Η επιστροφή του Βαλάντη από το νοσοκομείο

Όπως μπορούμε να δούμε τα προβλήματα στην υγεία των παικτών έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στις παραλίες όπου διαμένουν τους έχει καταρρακώσει κατά πολύ.

Έτσι, πέρα από τον Βαλάντη ο οποίος μετά από το συγκεκριμένα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μεταφέρθηκε επίσης και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος ένιωσε έναν έντονο πόντο στη μέση. Ωστόσο, χρειάστηκε να παραμείνει προκειμένο0υ να σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά.