Ελισάβετ Σπανού: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελισάβετ Σπανού: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5

Πριν από λίγη ώρα η Ελισάβετ Σπανού επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, Survivor 5 όπου πραγματοποιείται στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο ριάλιτι επιβίωσης, τελικά δεν κατάφερε να μείνει.

Έτσι, πριν από λίγη ώρα έφτασε στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει την άφιξή της. Ωστόσο, η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση.

Η άφιξη της Ελισάβετ Σπανού

Ελισάβετ Σπανού - Στο αεροδρόμιο

Η άφιξη της Ελισάβετ Σπανού

Ελισάβετ Σπανού - Η άφιξη στο αεροδρόμιο

"Είχε μαζέψει 50.000 κόσμο να τον ψηφίσει" - Κατακεραυνώνει τον Σπύρο Μαρτίκα

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor 5 ήταν η Ελισάβετ Σπανού! Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στον τάκο με τον Βαλάντη και τον Σπύρο Μαρτίκα και δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Το πρωί της Παρασκευής 31/12 παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love it κι έδειξε πραγματικά πόσο εξεπλάγη με το αποτέλεσμα αφού όπως είπε χαρακτηριστικά περίμενε να φύγει ο μαχητής κι όχι κάποιος διάσημος.

"Δεν το περίμενα καθόλου να φύγω, δεν το περίμενε και κανένας από τους συμπαίκτες μου επίσης, ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα θα φύγει ο Σπύρος, είχε μια υπερβολική σιγουριά ότι αν βγει προτεινόμενος δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα στρατηγικής. Είχε μαζέψει 50.000 κόσμο να τον ψηφίσει; Δεν ξέρω ο άνθρωπος φαινόταν ότι έχει μια σιγουριά γι' αυτό και αυτοπροτάθηκε.

Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ τις πρώτες ημέρες γιατί αντιμετώπισα και την γυναικεία μου φύση όταν προσγειώθηκα στον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες δυο μέρες μου ήταν πάρα πολύ δύσκολες, δεν μπορούσα να κοιμηθώ κιόλας. Το ξύλο στο να κοιμάσαι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πονούσαν τα κόκκαλά μου. . Μετά την τρίτη μέρα άρχισα να συνέρχομαι λίγο, που κατάφερα να κοιμηθώ. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το θέμα της ξεκούρασης και του ύπνου. Τις πρώτες δυο μέρες ένιωθα πολύ άσχημα το σώμα μου, είχα αστάθειες. Όταν ξεκουράστηκα και μπήκα στον στίβο μάχης νίκησα.

Ο Βαλάντης τις πρώτες μέρες είχε εκδηλώσει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει και ότι πιθανόν να μην αντέξει. Οπότε όλοι τον ψήφισαν για αυτό. Δεν είχε δημιουργηθεί τίποτα άλλο. Αυτά που είδατε εσείς έγιναν μετά με τη Μυριέλλα και τον Απόστολο. Ο Βαλάντης είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, εκρηκτικός, αλλά και πολύ καλόψυχος άνθρωπος. Όταν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη.

Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και σίγουρα ευνοούνται οι εκρήξεις. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αποχώρησα ήταν να φάω. Μπήκα με τα πιο λίγα κιλά από όλους στο παιχνίδι και μέσα σε μια βδομάδα έχασα και άλλα. Μέσα στο αυτοκίνητο ζήταγα μπανάνες»"