Survivor 5 - Spoiler 2/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - Spoiler 2/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Survivor 5 απόψε και πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια σκληρή μάχη για την διεκδίκηση του επάθλου που θα είναι φαγητό. Μετά την απώλεια που είδαν οι Διάσημοι, είναι αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη, ενώ από την άλλη οι Μαχητές πεινάνε και δεν θέλουν να αφήσουν κανένα περιθώριο νίκης στους αντιπάλους. Ποιος θα καταφέρει να φάει σήμερα;

Το κλίμα στους Κόκκινους θα είναι περίεργο, καθώς όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Βαλάντης από τα πρώτα κιόλας λεπτά θα αποκαλύψει μπροστά στην κάμερα πως ορισμένοι συμπαίκτες του δεν χάρηκαν από το γεγονός ότι δεν έφυγε από το παιχνίδι και μάλιστα μίλησε με ονόματα. Όπως είπε, αυτός που δεν χάρηκε καθόλου ήταν ο Απόστολος Ρουβάς, αλλά και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, τον οποίο ο Βαλάντης έχει βάλει στο μάτι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο λόγω της αρχηγικής του συμπεριφοράς προς την ομάδα.

Ωστόσο, στους μπλε το κλίμα είναι πιο ήρεμο, αν και ο Μαρτίκας που κατάφερε να κερδίσει στην ψηφοφορία έναν Διάσημο, θα υπερηφανεύεται σε όλους τους Μαχητές.

Ποιος θα κερδίσει απόψε το έπαθλο του Survivor 5;

Οι πρώτες μας πληροφορίες οι οποίες ωστόσο ΔΕΝ είναι επιβεβαιωμένες θέλουν τους Μαχητές να παίρνουν την νίκη και το φαγητό. Ωστόσο, μέχρι το βράδυ πολλά μπορεί να αλλάξουν καθώς ο Ατζούν αν θυμάστε καλά πέρσι παραλίγο να απολύσει κόσμο που έδινε διαρροές πίσω στην Ελλάδα για τα αγωνίσματα. Για αυτό πλέον δίνει λανθασμένα spoiler για να καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Εμείς ωστόσο, όταν έχουμε την 100% επιβεβαιωμένη διαρροή θα επιτρέψουμε!