Survivor 5 - trailer 2/1: O Βαλάντης αλά Ντάφυ κατακεραυνώνει τους Διάσημους - «Ακόμη δεν έχουν δει τίποτα»

Έρχονται τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - trailer 2/1: O Βαλάντης αλά Ντάφυ κατακεραυνώνει τους Διάσημους - «Ακόμη δεν έχουν δει τίποτα»

Απόψε το βράδι 2/1, το Survivor 5 επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και το επεισόδιο θα είναι πολύ απολαυστικό, ειδικά μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ Σπανού την περασμένα Τετάρτη μετά την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του νησιού. Ο Βαλάντης μπορεί να παρέμεινε στο παιχνίδι, ωστόσο, όπως θα δούμε δεν θα τον ικανοποιήσει το γεγονός και θα... κατακεραυνώσει τους συμπαίκτες τους στην Κόκκινη ομάδα των Διάσημων.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής από τα πρώτα κιόλας λεπτά θα αποκαλύψει μπροστά στην κάμερα πως ορισμένοι συμπαίκτες του δεν χάρηκαν από το γεγονός ότι δεν έφυγε από το παιχνίδι και μάλιστα μίλησε με ονόματα.

Όπως είπε, αυτός που δεν χάρηκε καθόλου ήταν ο Απόστολος Ρουβάς, αλλά και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, τον οποίο ο Βαλάντης έχει βάλει στο μάτι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο λόγω της αρχηγικής του συμπεριφοράς προς την ομάδα.

Πάμε τώρα στους Μαχητές!

Το γεγονός πως ο Μαρτίκας κατάφερε να κερδίσει στην ψηφοφορία έναν Διάσημο, θα τον κάνει να υπερηφανεύεται σε όλους τους Μαχητές. Θα έρθει όμως σε ρήξη με κανέναν από αυτούς ή και οι ίδιοι θα του δώσουν συγχαρητήρια; Το κλίμα γενικά στην μπλε ομάδα μια είναι ήρεμο, μια όμως είναι γεμάτος εντάσεις κι τσακωμούς, όπως άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει σε αποκλειστικό.

Αγώνας επάθλου και κουίζ

Ο σημερινός αγώνες είναι επάθλου, κάτι που οι ομάδες θέλουν απεγνωσμένα αφού η τροφή είναι το πιο βασικό κομμάτι στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, θα διασκεδάσουν κιόλας, αφού έχουμε και κουίζ, το αγαπημένο παιχνίδι ερωτήσεων.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, καθώς πολύ σύντομα θα έχουμε σε spoil το όνομα της ομάδας που θα κερδίσει το φαγητό!

Αυτό είναι το trailer του Survivor 5