Αβάσταχτο πένθος για την Ιωάννα Τούνη - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Έγινε γνωστό τα ξημερώματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αβάσταχτο πένθος για την Ιωάννα Τούνη - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Τον απόλυτο θρήνο περνάει η Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 19/4 το πρωί μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η μητέρα της Τάνια Τούνη, η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο πέθανε τα ξημερώματα και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στο πλευρό της.

«Να πούμε μέσα από την εκπομπή τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη μετά από μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή.

Η Ιωάννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή, ήταν μαζί της συνέχεια. Ήταν και από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το J2US που δεν ήθελε να πει. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε, κατέληξε. Μας πήρε ο Δημήτρης το πρωί, μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται…

Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως η μαμά της εισήχθη στο νοσοκομείο από την Δευτέρα 18/4 με φωτογραφίες που είχε τραβήξει μέσα από το δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Η κυρία Τάνια πάλευε με τον καρκίνο εδώ και πολλά χρόνια, με την Ιωάννα να μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας όπου συζούσε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Θεσσαλονίκη όπου έμεινε μόνιμα η μαμά της.

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Τούνη για τη μάχη που έδινε η μαμά της

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα εξομολογηθεί: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου»

Ιωάννα Τούνη μητέρα πέθανε

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν», έχει πει η ίδια παλαιότερα για τη μαμά της.