Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη με την εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της - Τι συνέβη;

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη με την εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της - Τι συνέβη;

Η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και και να είναι μιλάει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η γνωστή influencer το απόγευμα της Δευτέρας 3/1 θέλησε να να κάνει ένα Q&A στο Instagram όπου έδωσε την ευκαιρία στους followers της να την ρωτήσουν ότι θέλουν. Έτσι, μετά από την αφοπλιστική απάντηση για την πρώην κολλητή της, απάντησε και για την μητέρα της.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Όταν λοιπόν ερωτήθηκε για την μαμά της και ότι τον τελευταίο καιρό δεν την βλέπουν ιδιαίτερα στο προφίλ της η ίδια απάντησε: «Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες».

"Κόλαφος" η Ιωάννα Τούνη με το μήνυμα που δέχτηκε από γνωστή της - Της έστειλε κατά λάθος μήνυμα που την έκραζε

Η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής 31/12 η γνωστή influencer αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία μίλησε για ένα μήνυμα που δέχτηκε από μια γνωστή της "φίλη", η οποία την έκραξε.

Η Ιωάννα Τούνη, έδειξε μέσω screenshot, το μήνυμα που έλαβε από γνωστή της, η οποία μπερδεύτηκε και το έστειλε στην ίδια. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα που δέχτηκε από εκείνη την κοπέλα έγραφε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@α στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχει ποτέ τα πάντα «τζαμπέ» όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνεις προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Μάλιστα, αφού έδειξε στους ακόλουθούς της τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη φίλη της, θέλησε να στείλει και ένα ακόμη μήνυμα, γράφοντας: «Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας. Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας».

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε δεχθεί πριν από λίγο καιρό από το Survivor καθώς και στις φήμες που τη θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Είχα παλιότερα πρόταση από το Survivor. Ξανά; Δεν θα πήγαινα, δε θα μπορούσα με τίποτα. Είναι και ο Δημήτρης, θα γυρνούσα και θα είχε οικογένεια και δύο παιδιά, δεν γίνονται αυτά», είπε αρχικά, ενώ όσον αφορά στην περιπέτεια υγείας του συγγενικού της προσώπου σχολίασε: «Το προσπαθούμε…».

Τέλος για τον γάμο της και τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε: «Όποτε έχω πει κάτι τέτοιο, ας πούμε πηγαίνοντας και βλέποντας… Θα πω κάτι που θα με μαλώσει! Στο κινητό του Δημήτρη έχω face ID. Δεν ψάχνω το κινητό του, όποιος ψάχνει βρίσκει αλλά δεν ψάχνω!».