Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Συνεχίζεται η κόντρα - "Τι δουλειά είχε να δώσει την...."

Δίχως τέλος τα ξεσπάσματα..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Συνεχίζεται η κόντρα -

H Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν παύουν να ξεσπάνε στο instagram τους και να πετάνε τα "καρφιά" τους δίχως σταματημό. Μια κάρτα σιμ βγαίνει στη φόρα και περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο τι πραγματικά έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα έγραψε κάτω από φωτογραφία το συγκεκριμένο σχόλιο: “Και τις δύο πλευρές θα τις ξέρετε εάν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα σιμ της στον μέγιστο μ@λ@κα «να της την φτιάξει». Έπειτα πάω πάσο”

Δείτε συγκεκριμένα τα τελευταία σχόλια των πρωήν κολλητών:

Σχόλιο Βρισηίδας

Σχόλιο Ιωάννας

Ο λόγος που τσακώθηκαν τα δύο μοντέλα!

Τούνη - Ανδριώτου: Η απάντηση όλο νόημα της Βρισηίδας -"Ο λόγος που νιώθω άσχημα..."

Φωτιά έχει πάρει το instagram τις τελευταίες ώρες αφού μετά από ένα story της Ιωάννας Τούνη αποκαλύφθηκε ο λόγος που η ίδια και η Βρισηίδα Ανδριώτου τσακώθηκαν και δεν κάνουν ποια παρέα. Αυτό δεν θα το άφηνε ασχολίαστο η Βρισηίδα η οποία μέσα από τον λογαριασμό της έδωσε την δική της απάντηση!

Η Βρισηίδα λοιπόν ήθελε να πει την δική της άποψη. Απολογήθηκε λοιπό για το λάθος της αν και θεώρησε πως δεν χρειάζεται να το μάθουν οι χιλιάδες followers που έχουν οι δυο κοπέλες.

Εξομολογήθηκε πως ο λόγος που αισθάνεται άσχημα πλέον είναι που ύστερα από ένα μήνα άνοιξε πάλι η υπόθεση αυτή και πρέπει να ξανά υποστεί τις συνέπειες!

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε! Δείτε την ανάρτησητης Ιωάννας Τούνη.Τσακωμός τούνη ανδριώτουτσακωμός τούνη ανδριώτου απάντησηαπάντηση βρησηίδας