Ιωάννα Τούνη: Απασφάλισε για τον τσακωμό της με την Βρισηίδα Ανδριώτου - «Την ξέκοψα οριστικά...»

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Απασφάλισε για τον τσακωμό της με την Βρισηίδα Ανδριώτου - «Την ξέκοψα οριστικά...»

Μετά από πολλά που έχουν ακουστεί, η Ιωάννα Τούνη το πήρε απόφαση και απασφάλισε για τον μεγάλο τσακωμό που έγινε ανάμεσα στην ίδια και την Βρισηίδα Ανδριώτου, με την γνωστή influencer να ξεκαθαρίζει πως την έχει ξεκόψει οριστικά από τη ζωή της.

Οι δυο τους ήταν κολλητές και μάλιστα πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού μαζί, ωστόσο ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να βάλει τέλος στη φιλία τους.

Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε χθες βράδυ ένα Q&A στο Instagram της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους.

Γι' αυτόν τον λόγο τσακώθηκε η Ιωάννα Τούνη με την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Δε μαλώσαμε...Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία.

Η «κολλητή» μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το «ροζ βίντεο». Ναι! Καλά κατάλαβες...Η «κολλητή μου», με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στον πανελλήνιο!

Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως «τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως»! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται! Αν και έχω να πω πολλά ακόμη...Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω....».

Να σημειώσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει για το ροζ βίντεο πριν από μερικές εβδομάδες στο The 2night Show. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου τσακωμός

Οριστικό τέλος στη φιλία της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος που δόθηκε στη μεγάλη φιλία που είχε αναπτύξει η Ιωάννα Τούνη με την άλλοτε συμπαίκτριά της στο My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου. Η influencer αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη μετά από δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει.

Οι δύο κυρίες πέρασαν μαζί όλο το καλοκαίρι και μάλιστα για ένα διάστημα έμειναν και μαζί στο σπίτι ενώ έκαναν πολλές διακοπές παρέα.

Όπως αποκάλυψαν ωστόσο πλέον δεν μιλάνε καθώς κάτι έχει συμβεί μεταξύ τους χωρίς να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς διέλυσε τη φιλία τους.

«Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε» δήλωσε στην εφημερίδα On time» και τη Σάσα Σταμάτη η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε, όταν κάτι γίνεται, φταίνε πάντα οι άλλοι. Δε μιλάμε, δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένη στο The 2night show. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Από τη μεριά της η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στην εφημερίδα: «Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δε μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπώ πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας, αυτό είναι όλο».