Είναι οριστικό για Τούνη και Αλεξάνδρου - Το βίντεο που επιβεβαιώνει την απόφασή τους

Που κατέληξαν μετά την συζήτησή τους στην Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι οριστικό για Τούνη και Αλεξάνδρου - Το βίντεο που επιβεβαιώνει την απόφασή τους

Εδώ και λίγες ώρες είναι πρώτο θέμα συζήτησης παντού. Ο επεισοδιακός χωρισμός τους δεν μπορούσε να μην απασχολήσει τα media αφού από την μια στιγμή στην άλλη το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz άρχισε τα unfollow και τα block.

Χαμένοι και οι δυο από τα προσωπικά τους προφίλ στο instagram για κάτι ώρες, και τελικά η Ιωάννα Τούνη λόγω διαγωνισμού που έπρεπε να τρέξει στο προφίλ της έκανε ανάρτηση και μίλησε λίγο και γι' αυτό (δείτε εδώ όσα είπε).

Ο λόγος που χώρισε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν σοβαρός και σας τον αποκαλύψαμε κι αυτόν στο Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ ενώ όλοι οι άλλοι απορούσαν τι συμβαίνει μεταξύ τους (διαβάστε το εδώ).

Σας είχαμε γράψει, επίσης, πως τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ιωάννα είναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση και πως δεν θα αργούσε η στιγμή που το μοντέλο θα τα παρατούσε όλα και θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο για να βρει την αγαπημένη του. Κι έτσι κι έγινε. Κυκλοφόρησε και φωτογραφία που έπιναν καφέ σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Προβληματισμένοι και οι δυο (δείτε την εδώ). Η συζήτηση αυτή, όμως, φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες μετά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο βίντεο που δείχνει ξανά αγκαλιά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη...

...στα γενέθλια της κολλητής τους φίλης, Δήμητρας Αλεξανδράκη. Εκεί βρέθηκε ο Στέφανος, ο διακοσμητής της Ιωάννας, ο οποίος πέραν του ότι επιμελήθηκε το σπίτι της Δήμητρας για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, έβγαλε το - πλέον - αγαπημένο ζευγάρι ένα βίντεο μες στα μέλια!

Οι δυο τους είναι καλά και είναι ξανά μαζί!