"Με την Ιωάννα Τούνη είμαστε..." - Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει δηλώσει πως θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Σε συνέντευξη του λοιπόν, στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε πως θα ήθελε και να υιοθετήσει.

Το μοντέλο μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια, ενώ σε ερώτηση αν η Ιωάννα Τούνη θα επιθυμούσε το ίδιο, εξομολογήθηκε πως πιστεύει ναι καθώς έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης σε πολλά πράγματα.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης. Της αρέσουν τα παιδιά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ήμουν στα όρια χωρισμού»

Στην εκπομπη της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 16/5 σχολιάστηκαν οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μία από αυτές ήταν και εκείνη της Chanel που εκπροσώπησε της Ισπανία και ξεσήκωσε το κοινό στο Pala Olympico, αλλά και όσους παρακολουθούσαν από τις οθόνες των τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο ανέφερε, μάλιστα, πως θα μπορούσε να σταθεί ως αιτία χωρισμού αυτό το κορίτσι, ξεχνώντας την έκπληξη που διοργάνωσε η Ιωάννα Τούνη δστα γενέθλιά του, και η παρουσιάστρια συμφώνησε με ενθουσιασμό και έδωσε έμφαση στα οπίσθια της τραγουδίστριας, τα οποία ανέδειξε με το ολόσωμα που φορούσε.

«Ήμουν στα όρια χωρισμού!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και η Καινούργιου συμπλήρωσε: «Τι ποπός είναι αυτός!».