Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Το νέο σπίτι του Αλεξάνδρου που θα στεγάσει τον έρωτα του με την Τούνη! Βίντεο από μέσα με το τέλειο τζάκι

Πιο μεγάλο από αυτό που έμενε πριν ο Δημήτρης...

Το νέο σπίτι του Αλεξάνδρου που θα στεγάσει τον έρωτα του με την Τούνη! Βίντεο από μέσα με το τέλειο τζάκι
News 12.01.2022 08:57
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το επόμενο βήμα στην σχέση τους έκαναν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι στο οποίο θα στεγάσει τον έρωτα τους. Η indluencer μένει στην Θεσσαλονίκη, ενώ το μοντέλο στην Αθήνα, με αποτέλεσμα πολλές φορές η ίδια να κατεβαίνει για να τον δει μένοντας εβδομάδες μαζί.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας βίντεο από το εσωτερικό του. Όπως είδαμε το νέο σπίτι είναι πολύ πιο μεγάλο από το παλιό του Δημήτρη, ενώ στο σαλόνι υπάρχει ένα τέλειο τζάκι. Τα πατώματα είναι ξύλινα, ενώ διαθέτει και μεγάλες μπαλκονόπορτες.

Επίσης, σίγουρα θα βάλει την προσωπική της πινελιά η Ιωάννα Τούνη, αφού πλέον περισσότερο μένει στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου παρά στο δικό της που είναι μακράν πολύ πιο εντυπωσιακό. Μάλιστα, κατέβασε από την Θεσσαλονίκη τον δικό της διακοσμητή.

Βίντεο μέσα από το νέο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη "έσπασε" την σιωπή της - Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυος

Η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την ζωή της.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι φήμες περί εγκυμοσύνης "φουντώνουν" ολοένα και περισσότερο αφού η γνωστή Influencer είναι τρελά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες φήμες, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να τις διαψεύσει με μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρένθεση βλέπω πάρα πολλά δημοσιεύματα ότι είμαι πάλι έγκυος; Εντωμεταξύ, πραγματικά, μπορεί να είμαι και πιο αδύνατη από ποτέ. Γιατί; Δεν ξέρω τι γίνεται!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρελά ερωτευμένος με την Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - «Για αυτό το λόγο αποχώρησε η Ιωάννα Τούνη»

Share