Πιο ευτυχισμένη από ποτέ - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά στην Αφρική

Δεν θέλει να γυρίσει

Η Ευγενία Σαμαρά τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην μαγευτική Αφρική και ζει την απόλυτη εμπειρία μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, αλλά και πολλούς φίλους της. Οι άνθρωποι εκεί την υποδέχθηκαν με "τρελούς" πανηγυρισμούς και αυτό την έκανε να θέλει να μείνει παραπάνω εκεί, ενώ οι φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους να θέλουν τα ταξιδέψουν εκεί.

Κολύμπησε μαζί με τα ψάρια, ξάπλωσε δίπλα σε χρωματιστούς αστερίες, σκαρφάλωσε πάνω στους φοίνικες για να κατεβάσει καρύδες και γνώρισε πολλούς από τους ντόπιους, γεμίζοντας το μυαλό της με όμορφες αναμνήσεις που θα θυμάται για πάντα. Το χαμόγελο σε κάθε φωτογραφία της τα λέει όλα.

Expand player

Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά στην Αφρική

''Ας είμαστε αισιόδοξες''

Μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου και των celebrities να κάνει διακοπές αυτές τις μέρες, ωστόσο για τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν σε σειρές από τη νέα σεζόν ισχύει μια άλλη πραγματικότητα. Έτσι και ο «Σασμός» προετοιμάζεται για τον Σεπτέμβρη με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται καθημερινά στα σετ, προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα, με την ελπίδα...να αντέξουν μέσα στο φουλ της καλοκαιρινής σεζόν.

Η ηθοποιός μας είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες γνωστό ότι επέστρεψαν στα γυρίσματα, αφού δημοσίευσε story της με την ίδια και τον Ορφέα Αυγουστίδη να φαίνονται εξουθενωμένοι. Δύσκολο πράγμα η επιστροφή στη δουλειά μετά τις διακοπές, ωστόσο φαίνεται πως όλοι οι ηθοποιοί της σειράς δουλεύουν με πολύ μεράκι, προκειμένου να καθηλώσουν το κοινό και στη δεύτερη σεζόν.

Γυρίζουμε ασταμάτητα γράφει η ηθοποιός στη μία φωτογραφία, ενώ στη δεύτερη που ποζάρει με τη Λαμπροπούλου σχολιάζει «Ας είμαστε αισιόδοξες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Yποδέχτηκε τον Αύγουστο στην αγκαλιά του - Η τρυφερή φωτογραφία της Ευγενίας Σαμαρά με τον σύντροφό της

''Εδώ θα τ' αφήσουμε τα κοκαλάκια μας'' - Αστέρης και Στέλλα δουλεύουν σκληρά για τη νέα σεζόν του «Σασμού»