''Εδώ θα τ' αφήσουμε τα κοκαλάκια μας'' - Αστέρης και Στέλλα δουλεύουν σκληρά για τη νέα σεζόν του «Σασμού»

Η φωτογραφία που ανέβασαν από τα γυρίσματα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Εδώ θα τ' αφήσουμε τα κοκαλάκια μας'' - Αστέρης και Στέλλα δουλεύουν σκληρά για τη νέα σεζόν του «Σασμού»

Ένας μήνας έμεινε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και παρά τη θλίψη για το τέλος των διακοπών, όλοι οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο «Σασμός» φαίνεται ότι είναι στα τοπ των προτιμήσεων και για αυτό οι συντελεστές του δουλεύουν σκληρά από τώρα προκειμένου να έχουν έτοιμο το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι το Σεπτέμβρη. Έτσι Ορφέας Αυγουστίδης και Ευγενία Σαμαρά φωτογραφήθηκαν μαζί θέλοντας να δείξουν στον κόσμο, τις ετοιμασίες της νέας σεζόν.

Για την Ευγενία Σαμαρά δυστυχώς οι διακοπές τελείωσαν και έτσι μπήκαν ξανά μέσα τα κεφάλια. Η πετυχημένη ηθοποιός, πέρασε ξεκούραστες στιγμές στην όμορφη Σαμοθράκη, από όπου μοιραζόταν πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τους followers της. Τα στιγμιότυπα ειδικότερα που μοιράστηκε με μαγιό μέσα στον καταρράκτη του νησιού ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Η φωτογραφία Σαμαρά - Αυγουστίδη από τα γυρίσματα της νέας σεζόν του Σασμού

Το πρώην ζευγάρι του Σασμού ποζάρει μαζί σε ένα τραπέζι, εμφανώς καταβεβλημένοι από τη ζέστη και την κούραση. Πάνω στη φωτογραφία, η ηθοποιός έγραψε: «Εδώ θα τ' αφήσουμε τα κοκαλάκια μας. Για εσάς δουλεύουμε βρε».

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Ορφέας Αυγουστίδης ποζάρουν μαζί για τη δεύτερη σεζόν του Σασμού

Ποιο κανάλι διεκδικεί την Ευγενία Σαμαρά για παρουσιάστρια;

Στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, απολαύσαμε φέτος την Ευγενία Σαμαρά, η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για τις υποκριτικές της ικανότητες (δείτε εδώ μερικά επικά σχόλια για την ίδια στο Twitter). Μάλιστα, δέχεται προτάσεις και για την παρουσίαση εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η ηθοποιός ξεκίνησε τηλεοπτικά στους «Ράδιο αρβύλα», βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη εκπομπής με θέμα τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Έτσι, το Open προσέγγισε την Ευγενία Σαμαρά με πρόταση να μεταφέρει στην τηλεόραση την εκπομπή «Your pet show» που ήδη παρουσιάζει στο YouTube και αφορά το πρώτο application για υιοθεσίες και εξαφανίσεις ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση του Open αφορά τη μεταφορά της εκπομπής στην υβριδική του υπηρεσία. Ακόμα δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, καθώς η Ευ. Σαμαρά φέρεται να συζητά την αξιοποίησή της σε ρόλο παρουσιάστριας και στον Alpha, όπου θα παραμείνει στο πρωταγωνιστικό καστ του «Σασμού».

undefined