''Πάει το παιδί μωρή Στέλλα...'': Το Τwitter της τα έψαλε με αφορμή τη φυγή του Γεράσιμου

Δεν έκανε τίποτα για να τον κρατήσει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πάει το παιδί μωρή Στέλλα...'': Το Τwitter της τα έψαλε με αφορμή τη φυγή του Γεράσιμου

Όσο φτάνουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν του «Σασμού» τόσο πιο συγκλονιστικά επεισόδια θα βλέπουμε, αφού η παραγωγή θέλει να κρατήσει ως το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτή τη φορά το Twitter δίκασε τη Στέλλα μετά τη φυγή του Γεράσιμου ή κατά κόσμον Αργύρη Πανταζάρα από την Κρήτη αφού την θεωρούν υπεύθυνη, που δεν έκανε ότι μπορούσε για να του αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσει κοντά της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος αποχαιρέτησε στο προηγούμενο επεισόδιο τον πατέρα του Καραπάνο λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Οι δυο τους από θανάσιμοι εχθροί κατέληξαν αγαπημένοι, ενώ απέσυρε και την εντολή θανάτου, που είχε δώσει για το γιό του. Η απώλεια του Καραπάνου στεναχώρησε πολλούς και μάλιστα μετά την εμφάνιση γνωστού ηθοποιού σε πλάνο της σειράς, κάποιοι νόμιζαν πως...αναστήθηκε.

Φωτιά τα tweets για τη Στέλλα που δεν κράτησε το Γεράσιμο κοντά της

Οι τηλεθεατές του Σασμού δεν αφήνουν τίποτα ασυγχώρητο και έτσι τα tweets ενάντια στη Στέλλα ή αλλιώς Ευγενία Σαμαρά πήραν φωτιά...

«Ο Καραπάνος ''έφυγε'' ευτυχισμένος» - Η συγκινητική ανάρτηση του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για το τέλος του ρόλου του στο Σασμό

Πριν λίγες ημέρες όμως, ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τι εμφανίσεις του την σειρά αφού ο τηλεοπτικός Καραπάνος ξεψύχησε στο νοσοκομείο και το τέλος του ήταν αρκετά συγκινητικό. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram θέλησε να δώσει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Έτσι, δημοσίευσε μία ανάρτηση με τη συγκινητική λεζάντα: «Καραπάνος: ''Τι σημασία έχει η τόση εξουσία, η τόση δύναμη αν δεν έχεις στην ζωή σου αγάπη! Ο Καραπάνος ''έφυγε'' ευτυχισμένος, όχι μόνο γιατί βρήκε τον γιό του αλλά και γιατί εισέπραξε τεράστια αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστούμε και οι δύο όλους για όλα αυτά που ζήσαμε! Λάζαρος»

ανάρτηση καραπανος σασμος