Φρίκαρε το Twitter με την εμφάνιση του Μάινα στο Σασμό: ''Νεκραναστήθηκε ο Καραπάνος;''

Το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης ξύπνησε μνήμες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Φρίκαρε το Twitter με την εμφάνιση του Μάινα στο Σασμό: ''Νεκραναστήθηκε ο Καραπάνος;''

Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» τα κατάφερε για άλλη μια φορά να σπείρει τον πανικό στο κοινό του και ακολούθως στους χρήστες του Twitter. Αφορμή ήταν το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης στο οποίο εμφανίζεται ο Στέλιος Μάινας να βγαίνει από τη θάλασσα με ένα τρόπο που σε άλλους θύμισε θρίλερ ενώ σε άλλους ξύπνησε μνήμες από την παρουσία του στο «Νησί». Τα πόδια του ηθοποιού ήταν αρκετό πλάνο για να πάρουν φωτιά τα ''τιτιβίσματα'', αφού έμοιαζε σαν να τον ξέβρασε η θάλασσα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός μπήκε πρόσφατα στη σειρά, σε ρόλο κλειδί στο πλευρό της οικογένειας της Μαρίνας και της Αργυρώς, αφού υποδύεται έναν Βρουλάκη από τα παλιά δίνοντας νέα τροπή στην βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Πάντως κάτι το κομμένο πρόσωπο κάτι η τρομακτική εμφάνιση, δεν ήθελε πολύ για να νομίζουν οι τηλεθεατές ότι νεκραναστήθηκε ο Καραπάνος.

Τα tweets με αφορμή την τρομακτική εμφάνιση του Μάινα στο Σασμό

Κρίσιμες ώρες για Αργυρώ και Αστέρη στο χειρουργείο -Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 29/6 στο Σασμό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό, λίγο πριν το μεγάλο μεγάλη που θα είναι συγκλονιστικό. Απόψε 29/6 ο Αστέρης θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του με σκοπό να σώσει την μεγάλη του αγάπη, την Αργυρώ. Λίγο πριν δούμε το τέλος τους, θα συγκινηθούμε...

Επεισόδιο 168

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα...