Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Μαυρισμένος και χαμογελαστός για διακοπές στα Μάταλα ο Ηλίας Μελέτης

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα

Λίγο πριν επιστρέψει στην απαιτητική καθημερινότητα της Αθήνας και στα γυρίσματα της τρίτης σεζόν για την σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», το απόγευμα της Δευτέρας 29/8 στην εκπομπή Στούντιο 4, ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για όσα θα παρακολουθήσουμε σε λίγο καιρό στους δέκτες μας.

Ο ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες όταν εμφανίστηκε στην σύνδεση από τα Μάταλα της Κρήτης μαυρισμένος και ξεκούραστος ενώ μεταξύ άλλων διηγήθηκε περιπέτειες και αστεία απρόβλεπτα του καλοκαιριού με την οικογένεια του και τα παιδιά του τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ.

Expand player

Πιο μαυρισμένος από ποτέ ο Ηλίας Μελέτης

«Το πιο αστείο είναι ότι πήγαμε βόλτα με ένα βαρκάκι και ήταν η μοναδική μέρα τα τελευταία 15 χρόνια στην Κρήτη που έριξε καταρρακτώδη βροχή» είπε μεταξύ άλλων ενώ για την σειρά αποκάλυψε «Ουσιαστικά θα διαδραματιστεί στα τέλη της και μπαίνουμε ολοταχώς στη χρυσή δεκαετία του 80. Στα πρώτα επεισόδια είμαι πατροπαράδοτα με το μουστάκι και ενδεχομένως στη συνέχεια να έχουμε εκπλήξεις».

Σε 8 εβδομάδες έχασε 8 κιλά σταματώντας να τρώει καθημερινά

Ο Μελέτης Ηλίας, κατάφερε να αδυνατίσει με μία συγκεκριμένη διατροφή. Συγκεκριμένα, σε 8 εβδομάδες έχασε 8 ολόκληρα κιλά, με αποτέλεσμα να αλλάξει σημαντικά η εμφάνισή του.

Ο ηθοποιός είναι η ζωντανή απόδειξη ότι αν κάποιος θέλει κάτι πολύ, μπορεί να το πετύχει με σκληρή δουλειά και επιμονή. Κατάφερε λοιπόν, να σταματήσει να τρώει συγκεκριμένα τρόφιμα, αλλά και αργά το βράδυ και είδε θεαματική αλλαγή, όπως και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ζυγίζεται στη ζυγαριά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, την εντυπωσιακή απώλεια βάρους του.

«8 βδομάδες, 8 κιλά! Τελικά αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Εγώ που δεν μπορώ χωρίς 2 γλυκά τη μέρα και φαί μετά το θέατρο (δηλαδή μεσάνυχτα) το έραψα για δύο μήνες και ιδού τα αποτελέσματα. Όλα είναι στο μυαλό.

Όταν λέω το έραψα όχι υπερβολές… έκοψα γλυκά, ψωμιά, τηγανιτά και φαγητό αργά το βράδυ… Αντιθέτως πολλά φρούτα, πολλά λαχανικά και πολλά ψητά», έγραψε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μελέτης Ηλίας: «Τα παιδιά μου τα ήξερα εξ όψεως»

6+1 γυναίκες της showbiz που παντρεύτηκαν μικρότερους - Για μια δεν το γνωρίζαμε καν...