«Ξέρει να χειρίζεται τον "αέρα" καλύτερα από εμάς» - Αποθέωση για τον Γκουντάρα από την Χατζίδου και τον Παύλου

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρεμιέρα τους

Πρεμιέρα στο STAR έκαναν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου την Δευτέρα 5/9 και η κάμερα της Super Κατερίνας τους εντόπισε για να πάρει μερικές δηλώσεις τους για τα συναισθήματά τους. Οι δυο τους ανέφεραν πως πέρασαν πολύ όμορφα και το ευχαριστήθηκαν. ωστόσο δεν έλειπε το άγχος.

Μάλιστα, η δεύτερη αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει και στα νούμερα που καλούνται να βελτιώσουν, ενώ όταν ρωτήθηκαν για τον Γρηγόρη Γκουντάρα που είναι απέναντί τους, απάντησαν με τα καλύτερα λόγια.

Expand player

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τον Γκουντάρα

«Το χαρήκαμε, περάσαμε πάρα πολύ ωραία και περάσαμε ωραία, γιατί όλοι περνούσαν ωραία. Η ομάδα που έχουμε, μας δίνουν τη δύναμη, το ερέθισμα, γελάνε οι καμεραμάν, χαίρονται, βλέπουμε τα πρόσωπά τους, όλοι είναι υπέροχοι», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Και η σύζυγός του συμπλήρωσε: «Κι εγώ είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Εγώ πρέπει τα πρώτα, άντε το πρώτο λεπτό να μην έβγαλα φωνή. Το "καλημέρα" μου ακούστηκε; Η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά που βρισκόμαστε, σε ποιο κανάλι είμαστε.

Θέλουμε να ανταπεξέλθουμε, θέλουμε να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους. Μελετάμε πολύ, θέλουμε να έχουμε την ανάλαφρη νότα, να ανοίγει ο τηλεθεατής την τηλεόραση και να του δίνουμε χαρά με τη δική μας ενέργεια».

«Μόνο την κύριο Γκουντάρα; Εδώ έχουμε τους πάντες απέναντι», πρόσθεσε στην ερώτηση της ρεπόρτερ για όσους έχει απεναντί της.

Και ο πρώτος ανέφερε ξανά: «Από τον Γρηγόρη έχουμε μάθει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος ξέρει να χειρίζεται τον λεκτικό αέρα πάρα πολύ καλά, σίγουρα καλύτερα από εμάς».

«Εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τον Γρηγόρη ούτε την Ναταλί, δεν ξεχνάμε ούτε τον Νίκο τον Κοκλώνη, ο οποίος ευθύνεται για το ξεκίνημά μας», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν

Την πρώτη τους καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό είπαν το πρωί της Δευτέρας (5/9) η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο Breakfast At Star, όπως ήδη αναφέρθηκε. Το ζευγάρι επέστρεψε στην τηλεόραση και από εδώ και στο εξής θα τους βλέπουμε καθημερινή στην πρωινή ζώνη του Star.

Η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη με πρεμιέρες και έτσι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δυστυχώς, δεν κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, σημείωσαν... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σαν σήμερα...» - Επέτειος γάμου για Χατζίδου και Παύλου μία μέρα πριν την πρεμιέρα τους

Δεν έχουν τέλος οι χαρές στο σπίτι τους - Στιγμές ευτυχίας για Χατζίδου και Παύλου μετά τα γενέθλια της Μελίτας