«Σαν σήμερα...» - Επέτειος γάμου για Χατζίδου και Παύλου μία μέρα πριν την πρεμιέρα τους

Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σαν σήμερα...» - Επέτειος γάμου για Χατζίδου και Παύλου μία μέρα πριν την πρεμιέρα τους

Ιδιαίτερη σημαντική είναι η σημερινή μέρα για την οικογένεια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, και όχι για το γεγονός πως την Δευτέρα 5/4 έχουν την μεγάλη τους πρεμιέρα (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του Star), αλλά επειδή την Κυριακή 4/9 κλείνουν ένα χρόνο από την μέρα που παντρεύτηκαν.

Με αφορμή το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση από τον θρησκευτικό της γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου, αγκαλιά με την κόρη τους και τα σχόλια έπεσαν βροχή στο Instagram.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου

«Σαν σήμερα… Είναι μαγικό να παντρεύεσαι τον άντρα των ονείρων σου… Σ αγαπώ#1yearanniversary», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια δημοσιεύοντας φωτογραφία από τον θρησκευτικό τους γάμο, ο οποίος έγινε τέτοια μέρα πέρυσι, δηλαδή στις 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Επέτειος γάμου για Χατζίδου και Παύλου

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Ελένη Χατζίδου

Εξωτερική φωτογραφία NDP

Πριγκιπικό πολλών χιλιάδων ευρώ - Το νυφικό που φόρεσε στο γάμο με τον Ετεοκλή και άλλαζε στο γλέντι

Το ζευγάρι θα παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του STAR με τίτλο BreakfastStar και είναι έτοιμοι για το νέο τους βήμα.

Με αφορμή λοιπόν την πρεμιέρα τους εμείς γυρίζουμε το χρόνο πίσω και θυμόμαστε μια ακόμη σημαντική ημέρα του Ετεοκλή και της Ελένης. Αυτή του παραμυθένιο γάμου τους. Αρχικά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, αφού η τραγουδίστρια ήταν έγκυος, ενώ λίγο αργότερα έγινε και ο θρησκευτικός.

Ο γάμος μαζί και με τη βάφτιση της κόρης τους, έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα "Πολυχώρος Ονείρων" και στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού.

Ο Ελένη Χατζίδου έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στο νυφικό της. Επέλεξε ένα πριγκιπικό νυφικό σίγουρα πολλών χιλιάδων ευρώ - αφού πάνω από 1.000 κυμαίνονται οι τιμές - που έφερε την υπογραφή του Stylianos, είχε ίσια λαιμόκοψη, off-shoulder μανίκια, μπαλούν μακριά φούστα και κεντημένα λουλούδια, όπως επίσης και λεπτομέρειες με φτερά στα μανίκια. Από το νυφικό της look δεν έλειπε το μακρύ πέπλο, που έφερε το ίδιο κεντημένο φλοράλ print. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα headpiece, το οποίο αποτελεί μία εναλλακτική τιάρα.

Στο τραπέζι ωστόσο, έκανε πιο απλό το look της, βγάζοντας το πέπλο και τα μανίκια με τα φτερά!

Ελένη Χατζίδου γάμος νυφικό

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γάμος