«Breakfast@Star»: Πρεμιέρα για Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου

Απολαυστικό το πάνελ της εκπομπής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Breakfast@Star»: Πρεμιέρα για Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου

Έτοιμοι για πρεμιέρα είναι και ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, που από φέτος θα έχουν την ευκαιρία να είναι ζευγάρι και στα επαγγελματικά, αφού ανέλαβαν την παρουσίαση της εκπομπής Breakfast at Star, με το κανάλι να ανακοινώνει την ημερομηνία και την ώρα έναρξης για τη νέα σεζόν. Μαζί τους μια πλούσια ομάδα συνεργατών, που καλύπτει κάθε δυνατό πόστο και αναμένεται να αναβαθμίσει την εκπομπή.

Και αφού το STAR τα έβαλε κάτω και τα ζύγισε αποφάσισε ότι παρά τα χαμηλά νούμερα που έκαναν την περσινή σεζόν Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς, δε θα κοπεί η εκπομπή, αλλά θα αλλάξει η ομάδα. Οι προηγούμενοι παρουσιαστές πάντως στις πρώτες τους δηλώσεις μετά το τέλος της σεζόν, έδειχναν κάπως αμήχανοι με την απόφαση, ωστόσο κάθε εμπόδιο για καλό!

Πρεμιέρα για το Breakfast at Star - Τότε θα προβάλλεται

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, χαρούμενες σκέψεις, χαρούμενες πράξεις, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Μαζί τους θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου και Λιλή Πυράκη, η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου, ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης και σε ρόλο – έκπληξη η ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Καστάνη!

''Να κυνηγάτε τα όνειρά σας'' - Η Χατζίδου νιώθε περήφανη για όσα έχει καταφέρει

Όλα έτοιμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου δεν κρατιούνται για το νέο τους επαγγελματικό βήμα. Η Χατζίδου με αφορμή τη νέα αυτή σελίδα στην καριέρα της απαρίθμησε κάθε επιτυχία της σε αυτή τη ζωή με μια ανάρτηση στο instagram, θέλοντας να δώσει κίνητρο και σε άλλους ανθρώπους να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Γράφει λοιπόν στο instagram η γνωστή τραγουδίστρια και πλέον και παρουσιάστρια:

Μιλήστε μου για τα όνειρα σας...
Πείτε μου, υπάρχουν πράγματα που θα θέλατε να κάνετε αλλά φοβάστε ότι είναι "μεγάλα"και "ακατόρθωτα? που ίσως τα συζητήσατε με κάποιον κάποτε και σας αποθάρρυνε?
Πάρτε βαθιά ανάσα, ξανασκεφτείτε το...
Κυνηγήστε τα με όλη σας την ψυχή, με όλο σας το είναι...αυτός που χάνει είναι μόνο αυτός που δεν προσπάθησε ποτέ...

"Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης.
Δουλεύω ως τραγουδίστρια από το 2002.
Έκανα δισκογραφία το 2013.
Γνώρισα τον άντρα μου στα 38 όταν αυτός ήταν 28.
Γέννησα την κόρη μου στα 39.
Το 2022 υπέγραψα συμβόλαιο μαζί με τον σύζυγο μου για το καθημερινό πρωινό του Star."

H Eλένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι οι νέοι παρουσιαστές του Star