«Είχαμε την ελπίδα να...» - Άκρως αφοπλιστικοί Παπίλα και Καρτελιάς μετά το κόψιμο της εκπομπής τους Breakfast@Star

«Για να αποφάσισαν να σταματήσει...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είχαμε την ελπίδα να...» - Άκρως αφοπλιστικοί Παπίλα και Καρτελιάς μετά το κόψιμο της εκπομπής τους Breakfast@Star

Στην κάμερα του Όλα Γκουντ παραχώρησαν δηλώσεις η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς λίγη ώρα μετά την αυλαία της εκπομπής Breakfast@Star, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Κυριακή 10/7. Μεταξύ άλλων, οι δυο παρουσιαστές έκαναν τον δικό τους απολογισμό για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και τους πιθανούς λόγους που το STAR αποφάσισε να μη συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά

Ειδικότερα, η Ελίνα Παπίλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αδικήθηκαμε γιατί ένα κανάλι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να συνεχίζει και τι όχι. Δηλαδή δεν είναι αποφάσεις που παίρνονται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Περίμενα ότι το τέλος θα ήταν συγκινητικό, δεν το είχα ξαναζήσει ποτέ όπως και την έναρξη δεν είχα ξαναζήσει ποτέ. Έχω πάρα πολύ ωραίες στιγμές να θυμάμαι πραγματικά»

«Είχαμε την ελπίδα να συνεχίσουμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Μέχρι τελευταία στιγμή λέγαμε μπας αλλά… όχι. Μιλήσαμε με το κανάλι, επιβεβαιωθήκαμε, οι φήμες βγήκαν αληθινές και πορευόμαστε με αυτό. Δεν μπορείς να αλλάξεις εσύ αυτό που θέλει το κανάλι. Νομίζω πως για ότι τελειώνει, έχεις μια στεναχώρια και μια θλίψη που είναι φυσιολογικό».

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι γεμάτο εμπειρία, περιπέτεια για μένα. Πολύ πήγαινε – έλα με πολλά χιλιόμετρα αλλά το ζήσαμε έντονα. Κρίμα που σταματάει αλλά κάτι άλλο μπορεί να έρθει» συμπλήρωσε η Γιώργος Καρτελιάς με τη σειρά του μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη.

Τέλος, η Ελίνα Παπίλα ομολόγησε ακόμα πως «για να αποφάσισαν να σταματήσει η εκπομπή πάει να πει ότι δεν τους ταίριαξε σε πράγματα τα οποία ενδεχομένως ήθελαν. Εγώ πιστεύω ότι τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά, τα νούμερα επίσης ήταν πάρα πολύ καλά γιατί θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι ήταν μια ψυχαγωγική εκπομπή με δυο άγνωστα πρόσωπα – που δεν είχαν ξανακάνει ποτέ τηλεόραση, χωρίς καμία εμπειρία – και ήταν αξιοπρεπέστατα σε μια επικαιρότητα που ήταν πάρα πολύ δύσκολη σε παγκόσμιο επίπεδο».

Από το Asia Express, παρουσιαστές του STAR - Ποιοι βρίσκονται ένα βήμα πριν πάρουν την θέση Παπίλα και Καρτελιά

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν για την εκπομπή Breakfast at star, με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά να αποχαιρετούν συγκινημένοι το τηλεοπτικό κοινό. Έκτοτε, πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται πως θα πάρουν την θέση τους.

Σύμφωνα με την Real, "κλειδωμένοι" στο Star έως και τον Ιανουάριο του 2023 είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που επέστρεψαν πρόσφατα από τα γυρίσματα του Asia Express. Για τους δυο παρουσιαστές και παίκτες στο νέο ριάλιτι του Star κυκλοφορεί η φήμη ότι θα ενταχθούν στην πρωινή ζώνη του σταθμού για τη νέα σεζόν.

Για την ώρα, δεν έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε από δοκιμαστικό για να είναι μέλος της ομάδας του νέου πρωινού. Το δεδομένο είναι ότι όσο διαρκεί η μετάδοση του Asia Express τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούν να αναλάβουν άλλα τηλεοπτικά καθήκοντα σε απέναντι κανάλι.

Ποιοι παίρνουν την θέση Παπίλα και Καρτελιά