Οριστική αυλαία για το Breakfast at Star - «Το προσπάθησα πάρα πολύ»

Τα συγκινητικά λόγια της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά στην τελευταία τους εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οριστική αυλαία για το Breakfast at Star - «Το προσπάθησα πάρα πολύ»

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν το πρωί της Παρασκευής 8/7 στην εκπομπή Breakfast@Star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά. Οι δυο παρουσιαστές, που βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης, ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές αλλά τους συνεργάτες τους, κάνοντας τον απολογισμό τους για την χρονιά που μας πέρασε (δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκαναν νωρίτερα για το κόψιμο της εκπομπής).

Το οριστικό "αντίο" Καρτελιά & Παπίλα

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Το ταξίδι ξεκίνησε περίεργα για εμάς, από ένα τηλεφώνημα το οποίο μας έφτασε εδώ. Ήρθαμε, το κάναμε και νομίζω φτάσαμε αξιοπρεπέστατα μέχρι την τελευταία εκπομπή. Φεύγοντας από εδώ κάποιοι θα μείνουν φίλοι, κάποιοι θα μείνουν γνωστοί. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι δίπλα μας, που χωρίς να μας ξέρουν, μας δίνουν τόση αγάπη.

Δεν ήθελα ποτέ να τελειώσει όλο αυτό γιατί είχε και άλλο. Μπορεί να ζητήσω συγγνώμη σε αυτούς που δεν πίστεψαν και ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στην Ελίνα, που αυτό το ταξίδι τελειώνει μαζί της».

Έπειτα, σειρά είχε η Ελίνα Παπίλα η οποία δήλωσε συγκινημένη: «Για εμένα είναι πολύ συγκινητική αυτή η στιγμή. Έχω τον άντρα μου απέναντι να με κοιτάει στα μάτια, έχω τη μητέρα μου και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πρώτα τον Γιώργο και μετά όλους τους υπόλοιπους. Ήταν έντονες οι στιγμές, ήταν δύσκολες, ήταν χαρούμενες. Ζητάω συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον.

Δεν πίστευα πότε στη ζωή μου ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Το να συμβαίνει κάτι απρόσμενο και να το ζεις με το 100% του εαυτού σου, είναι αξία ανεκτίμητη. Εγώ πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Κάναμε πιστή ψυχαγωγία, όταν έπεφταν βόμβες δίπλα μας. Τηρήσαμε τον λόγο μας, υπηρετήσαμε την ψυχαγωγία, όσο καλύτερα μπορούσαμε. Το προσπάθησα πάρα πολύ, με όλο μου τον εαυτό, αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν έχω κάτι άλλο να δώσω».

Το δίδυμο που εξετάζει το Star για τη θέση του Καρτελιά και της Παπίλα

Το κανάλι έχει ήδη κάνει κάποιες σκέψεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πρωινό και η αλήθεια είναι πως ακούσαμε και ονόματα που δεν περιμέναμε.

Tόσο καιρό ακουγόταν έντονα το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου για το πρωινό του Star, ενώ ακούστηκε και αυτό της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι λένε οι πληροφορίες), ένα νέο ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα, όπως έγινε γνωστό, το κανάλι της Κηφισιάς εξετάζει ένα δίδυμο.

Όπως εξήγησαν στην εκπομπή Open Weekend, το Star έχει ξεκινήσει να εξετάζει τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Μαριλού Ρεπαπή. Δύο άτομα που είναι γνώριμα στο κανάλι καθώς ο πρώτος είναι η φωνή του Shopping Star, ενώ η δεύτερη συνεργάστηκε για χρόνια με την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου.