Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά; Την καραδοκούν δύο κανάλια

Πότε λήγει το συμβόλαιό της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά; Την καραδοκούν δύο κανάλια

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι παρουσιαστές βρίσκονται σε αναζήτηση της επόμενης επαγγελματικής τους στέγης. Όμως για την Φαίη Σκορδά τα πράγματα είναι κάπως θολά και οι υπογραφές κωλυσιεργούν (δείτε εδώ γιατί δεν εμφανίστηκε ο Λιάγκας στην σημερινή εκπομπή).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, όμως εδώ έγκειται ένα μεγάλο πρόβλημα.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει στις 30 Ιουνίου 2022, όμως η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου, τα περιθώρια έχουν στενέψει και οι δύο πλευρές θέλουν να δοθούν τα χέρια πριν την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά;

Όσον αφορά στους συνεργάτες, η Φαίη Σκορδά έχει δηλώσει πως επιθυμεί την Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η Αργυρώ και η Αφροδίτη, όμως, πέρα από την αρχική πρόταση που έχουν δεχτεί δεν έχουν κάνει νέο ραντεβού, ενώ αναμένεται να κάνουν επιπλέον τόσο με αυτόν τον σταθμό, όσο και με άλλους.

Και ενώ ο ΑΝΤ1 θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά, το Star καραδοκεί για να εμπλακεί απευθείας, αν τελικά δεν βρεθεί λύση.

Φαίη Σκορδά

Πως ήταν η Φαίη Σκορδά πολύ πριν γίνει γνωστή στην τηλεόραση

Η Φαίη Σκορδά από την αρχή της καριέρας της έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που είχε αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα. Μέχρι και τους γονείς της αποφεύγει να του δείχνει δημόσια. Χθες όμως, Κυριακή 19/6 με αφορμή την γιορτή του πατέρα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να ευχηθεί στον μπαμπά της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά, πολύ πριν γίνει γνωστή η ίδια στην τηλεόραση και μάλλον πριν τελειώσει το σχολείο, καθώς φαίνεται πως ακόμη είναι μαθήτρια.

Πριν αποφασίσει να γίνει ξανθά η Φαίη Σκορδά, ήταν μαυρομάλλα και πραγματικά ήταν αγνώριστη.

Φαίη Σκορδά μπαμπάς