Καρτελιά, Παπίλα, Μαλέσκου και... - Ποιά πρόσωπα θέλει το STAR για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Και συγκεκριμένα για την πρωινή ζώνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καρτελιά, Παπίλα, Μαλέσκου και... - Ποιά πρόσωπα θέλει το STAR για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Αυλαία θα ρίξουν σε λίγο καιρό οι εκπομπές για τη φετινή σεζόν και πολλές από αυτές δεν έχουν πάρει ακόμα το πράσινο φως για του χρόνου. Μια από αυτές ήταν και το Breakfast at star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά οι οποίοι ακόμα δεν έχουν «κλειδώσει» για την επόμενη σεζόν, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και ρήξη στην σχέση τους.

Τι ετοιμάζει το STAR για την πρωινή ζώνη του χρόνου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως θα πληροφορηθούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το φινάλε της εκπομπής τους, ωστόσο γίνονται συζητήσεις για αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το STAR θα έχει νέα αρχισυντάκτρια που θα αναλάβει το στήσιμο των εκπομπών και εκτός από το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου που έχει ακουστεί για την πρωινή ζώνη του Star μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο -ο οποίος αρνήθηκε- υπάρχει και ένα νέο σενάριο.

Συγκεκριμένα, το κανάλι θέλει νέα ονόματα για την παρουσίαση του πρωινού και μάλιστα μπορεί να είναι ένα ζευγάρι που έχουμε γνωρίσει μέσα από ριάλιτι του καναλιού.

Τι ετοιμάζει το STAR για την πρωινή ζώνη του χρόνου

Ο Γιώργος Καρτέλιας και η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψαν τα επαγγελματικά τους σχέδια για την επόμενη σεζόν

Στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Status, βρέθηκαν την Κυριακή 20/3, οι παρουσιαστές του Breakfast@Star, Γιώργος Καρτέλιας και Ελίνα Παπίλα. Οι δυο τους, οι οποίοι σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τελευταία, φαίνεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων αν πρόκειται να συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι αλλά και ποια είναι τα σχέδιά τους.

«Ήταν δελεαστικό, ήταν τιμητικό, γιατί ήθελαν να πάρουμε το πρωινό του Sok Fm και να το πάμε στο Star, σας θέλουμε όπως είσαστε εδώ. Πάμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ, εκεί. Αυτό ήταν για μένα το βασικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς, με την Ελίνα Παπίλα να απαντάει:

«Αυτό που κάναμε στο ραδιόφωνο ήταν πολύ μεγάλο, με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Μας έστελναν μηνύματα ότι μας ακούν μέχρι και από τη Νορβηγία, την Φινλανδία και τον Καναδά. Υπήρχε μία πρόταση που ήταν για πάνελ, στις άλλες δεν είχαμε προχωρήσει στις συζητήσεις. Όταν ήρθε η πρόταση του Star, ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος. Θεωρώ ότι η τηλεόραση έχει περάσει σε μια νέα εποχή που τα πρόσωπα που θέλουν οι τηλεθεατές να βλέπουν είναι οικεία, ζεστά, αληθινά».

«Νομίζω ότι τα βίντεο που ανεβάζαμε στα social τράβηξαν την προσοχή. Δεν είμαστε δήθεν, είμαστε απλοί λιτοί», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Καρτελιάς με την συμπαρουσιάστριά του να λέει:

«Δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμα. Φαντάζομαι είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για του χρόνου. Θα θέλαμε πάρα πολύ να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία, το κανάλι εξακολουθεί και μας αγαπάει πολύ, μας στηρίζει, μας φροντίζει πάρα πολύ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ναι».