«Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία...» - Τα πρώτα λόγια της Παπίλα μετά το κόψιμο του Breakfast at Star

Στην κάμερα μίλησε και ο Καρτελιάς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία...» - Τα πρώτα λόγια της Παπίλα μετά το κόψιμο του Breakfast at Star

Το πρωί της Παρασκευής 8/7, η κάμερα του Mega Καλημέρα πέτυχε στο αμάξι τόσο την Έλενα Παπίλα όσο και τον Γιωργο Καρτελιά, και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκαν για το κόψιμο της εκπομπής τους Breakfast @Star, γεγονός που όπως δήλωσε και η ίδια η παρουσιάστρια την στεναχώρισε ιδιαίτερα καθώς ήλπιζε πως θα συνέχιζαν, ενώ φήμες λένε πως συνεχίζουν στην θέση τους...

Η Ελίνα Παπίλα για το κόψιμο της εκπομπής

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν συνεχίζει η εκπομπή. Δεν το θεωρούσαμε δεδομένο. Ήλπιζα ότι θα συνεχίσει.Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία και από τις δύο πλευρές γιατί υπάρχει ανθρωπιά και από τις δύο πλευρές και συναισθήματα.

Πήγε πολύ καλά στα νούμερα γιατί θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ήμασταν δύο άγνωστοι και ακόμα είμαστε στο τηλεοπτικό κοινό. Eγώ θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση σε ένα project που θα μου ταιριάζει».

Το γεγονός ωστόσο σχολίασε και ο Γιώργος Καρτελιάς

Στην εκπομπή μίλησε και ο συμπαρουσιαστής της Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος από την πλευρά του χαρακτήρισε ωραία τη σεζόν και ότι έχει μια ιδέα. «Άλλο είδαν και μας φέραν και άλλο κάναμε. Αυτό ίσως έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στο να μην έχουμε χημεία. Το θεωρώ δικαιολογημένο που μας σταματάνε» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Mega Καλημέρα και έκλεισε το θέμα της κουβέντας.