Καμία Μαλέσκου - Το δίδυμο που εξετάζει το Star για τη θέση του Καρτελιά και της Παπίλα

Αυτό δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καμία Μαλέσκου - Το δίδυμο που εξετάζει το Star για τη θέση του Καρτελιά και της Παπίλα

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα δεν πρόκειται να μας καλημερίζουν από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star. Το κανάλι έχει ήδη κάνει κάποιες σκέψεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πρωινό και η αλήθεια είναι πως ακούσαμε και ονόματα που δεν περιμέναμε.

Tόσο καιρό ακουγόταν έντονα το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου για το πρωινό του Star, ενώ ακούστηκε και αυτό της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι λένε οι πληροφορίες), ένα νέο ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα, όπως έγινε γνωστό, το κανάλι της Κηφισιάς εξετάζει ένα δίδυμο.

Το δίδυμο που φέρεται να παίρνει τη θέση της Παπίλα και του Καρτελιά στο Star

Όπως εξήγησαν στην εκπομπή Open Weekend, το Star έχει ξεκινήσει να εξετάζει τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Μαριλού Ρεπαπή. Δύο άτομα που είναι γνώριμα στο κανάλι καθώς ο πρώτος είναι η φωνή του Shopping Star, ενώ η δεύτερη συνεργάστηκε για χρόνια με την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρτελιά για το τηλεοπτικό του μέλλον

Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται για το μέλλον της εκπομπής του Star, Breakfast@Star και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε τον Γιώργο Καρτελιά για να δώσει τη δική του απάντηση.

«Δεν ξέρουμε αν θα είμαστε του χρόνου, δεν ξέρω κάτι ακόμα για του χρόνου» είπε αρχικά και στη συνέχεια διέψευσε ότι βρίσκονται σε τεταμένο κλίμα με την Ελίνα Παπίλα. Όσο για τις φήμες ότι τη θέση τους θα πάρει η Φαίη Σκορδά ανέφερε:

«Ωραία, μπράβο, αν θεωρούν ότι η Φαίη είναι το καλύτερο για το κανάλι ας προχωρήσουν δεν είναι δικό μου το θέμα».