Ολόκληρος άνδρας πλέον ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου - Η τούρτα και η τρυφερή αφιέρωση

«Ο άνδρας της ζωής μου μεγαλώνει»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Σολωμού καθώς η σημερινή ημέρα είναι άκρως ιδιαίτερη για την γνωστή ηθοποιό. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της γιος, Αλέξανδρος και καρπός του έρωτά της με τον Μάριο Αθανασίου (δείτε εδώ σπάνια εξομολόγησή του) έχει τα γενέθλιά του καθώς έγινε 17 ετών.

Όπως είναι λογικό η ίδια του έχει τεράστια αδυναμία καθώς είναι αχώριστοι παρά το γεγονός πως ο 17χρονος μένει τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον μπαμπά του. Σύμφωνα με τις πρόσφετες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του.

Expand player

Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Μεταξύ άλλων, στη φωτογραφία που δημοσίευσε για να του ευχηθεί δημόσια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο άνδρας της ζωής μου μεγαλώνει. Κάποιος έφηβος εδώ…».

Η τρυφερή ευχή της Μαρίας Σολωμού στον γιο της

Δείτε τον γιο της Μαρίας Σολωμού για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά μας έδειξε τον γιο της η Μαρία Σολωμού και εμείς τον βρίσκουμε ίδιο με τον μπαμπά του Μάριο Αθανασίου. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Ειδικότερα χθες ήταν η Γιορτή της Μητέρας και η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος είναι 14 ετών. Πρόκειται για το παιδάκι που έχει αποκτήσει μαζί με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο ήταν στο παρελθόν σε σχέση. Η ίδια ανέβασε λοιπόν, για πρώτη φορά, μια κοινή της φωτογραφία με τον γιο της.

"Mother and son. Μικρούλης τότε ,μ άφηνε να φωτογραφίζομαι μαζί του....summer 2015. Χρόνια πολλά στις Μάνες όλου του κόσμου ..... I’m a bitch. I’m a lover. I’m a child.I’m a mothe" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα socialm media και εμείς βρήκαμε το παιδάκι να μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Εσείς τι λέτε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν μου είπε φεύγω από το σπίτι, τον παρακαλούσα!» - Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Μαρία Σολωμού

Ταξίδεψε στο Μόναχο για έναν και μόνο λόγο - Ο άνδρας που ''ξετρέλανε'' τη Μαρία Σολωμού