Ο Μάριος Αθανασίου σε μία σπάνια εξομολόγηση - Ο γάμος του, η Μαρία Σολωμού και το κίνημα #metoo

«Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά το μπαμπά μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Μάριος Αθανασίου σε μία σπάνια εξομολόγηση - Ο γάμος του, η Μαρία Σολωμού και το κίνημα #metoo

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5 καλεσμένος στην εκπομπή και την παρέα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα, βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου. Ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός, παραχώρησε μία εξαιρετικά εξομολογητική συνέντευξη στην οποία μίλησε μίλησε για την οικογένεια του, για τη μητέρα του γιου του Μαρία Σολωμού, αλλά και για το κίνημα #metoo, το οποίο έχει στηρίξει αρκετά και έχει τοποθετηθεί για τις καταγγελίες.

Η εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου

O ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του, μιας και του στοίχησε, αλλά και για την εθελοντική ομάδα που συμμετέχει και ασχολείται με τις μονογονεϊκές οικογένειες, για τον χωρισμό του με την Μαρία Σολωμού αλλά και για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν παραπάνω από μία φορά.

«Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου. Ήταν χωρισμένοι με την μητέρα μου, είχαν απόσταση και απ΄όσα ξέρω γιατί δεν τα ξέρω και όλα, ήταν ένας κακός χωρισμός, δύσκολος χωρισμός.

Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω και να το δεχτώ, ειδικά τουλάχιστον μέχρι τα 30 μου, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, ακόμη και τώρα δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο, απλά το έχω κατανοήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει στον γιο μου για τον πατέρα μου αλλά κάνω την ιστορία να φαίνεται πιο…light. Έπρεπε να εξηγήσω στον γιο μου και κάποια πράγματα που δεν συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο το ότι εγώ δεν έχω πατέρα αλλά και ότι το παιδί δεν έχει παππού».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην σειρά Ντόλτσε Βίτα, στο κίνημα #metoo αλλά και στα εππαγγελματικά του σχέδια.

«Εδώ και 3 χρόνια το παιδί μένει μαζί μου...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία που έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια με τη Μαρία Σολωμού για να μείνει ο γιος τους μαζί του.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, σκοπός του ήταν να φέρει κοντά τον μεγάλο του γιο με τα αδέρφια του, καθώς δεν ήθελε να αρχίσουν να γνωρίζονται όταν φτάσουν 25 χρονών.

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη.

Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.