«Το μαθαίνω τώρα από εσάς» - Σοκαρισμένος ο Μάριος Αθανασίου με τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη λόγω Βογιατζή

«Αδιανόητο!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το μαθαίνω τώρα από εσάς» - Σοκαρισμένος ο Μάριος Αθανασίου με τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη λόγω Βογιατζή

Ο Φώτης Σπύρος το πρωί του Σαββάτου 30/4 αποκάλυψε στην εκπομπή Open Weekend πως υπάρχουν 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή.

Έτσι λοιπόν λίγο αργότερα, η εν λόγω εκπομπή ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάριο Αθανασίου, καθώς συμπρωταγωνιστούσε με τον Δημήτρη Βογιατζή στην σειρά του Mega, Αέρινες Σιωπές.

Σοκαρισμένος ο Μάριος Αθανασίου με την αποκάλυψη του Φώτη Σπύρου για την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή και το περιστατικό με τον Φιλιππίδη

«Με τον Δημήτρη είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους το γεγονός όταν το μάθαμε. Ήταν κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση, δυσκολίες στο επάγγελμα… Όταν τον γνώρισα, ήταν πολύ χαμογελαστός, γειωμένος με την πραγματικότητα, αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, την έβλεπε με σεμνότητα. Ήταν κύριος.

Το μαθαίνω τώρα από εσάς. 19 καταγγελίες; Αδιανόητο! Δεν δούλευα μαζί του εκείνον τον καιρό. Ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί μόνο στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να ήταν, όπως ήμασταν οι περισσότεροι λόγω της οικονομικής κρίσης. Ξέρω ότι η τελευταία του δουλειά ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη», ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

Επιβεβαίωσε την καταγγελία του Φώτη Σπύρου ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Ξέρω ότι αυτές οι καταγγελίες που υπάρχουν έχουν μεταφερθεί μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο στην εισαγγελία και επειδή είναι τμήμα αυτής της πολύκροτης δίκης, είναι κάτι που δεσμεύομαι και δεν μπορώ να το αναλύσω. Αλλά ότι υπάρχει αυτή η καταγγελία, υπάρχει! Η δίκη αφορά μόνο τις καταγγελίες των τριών γυναικών. Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί μέσα στη δίκη, αλλά υπάρχει μέσα στο φάκελο.

Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν συνδέεται με την κακοποιητική συμπεριφορά που του συνέβη, το λέω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.