''Τον βρήκα και λίγο σέξι...'' - Όταν η Άννα Βίσση γνώρισε τον Βασιλιά Κάρολο και τραγούδησε για αυτόν

''Μου φάνηκε γοητευτικός''

NDP / The Royal Family instagram

Στην εκπομπή «Ελένη» της Μενεγάκη παραχώρησε δηλώσεις η Άννα Βίσση και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι γνωρίζεται επί προσωπικού με τον Βασιλιά Κάρολο. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στη γνωριμία αλλά συμπλήρωσε ότι τον θεωρεί γοητευτικό άντρα και ότι κατά τη γνωριμία τους της άρεσε πολύ ο τρόπος που την προσέγγισε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το θάνατο της μητέρας του Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος ανέλαβε τα ηνία του Βασιλείου, και ορκίστηκε ενώπιων του βρετανικού λαού. Μάλιστα πέρα από τον τίτλο κληρονομεί από τη μητέρα του και μια αμύθητη περιουσία, δισεκατομμυριών λιρών και ακινήτων.

Expand player

Οι εντυπώσεις της Βίσση από τη γνωριμία της με τον Βασιλιά Κάρολο

«Του τραγούδησα το Happy Birthday στο παρελθόν. Τον βρήκα και λίγο σέξι, θα γελάσετε. Μου φάνηκε γοητευτικός, αλήθεια σας λέω. Πρέπει να είναι 20 χρόνια πριν. Γιατί εμένα η εξυπνάδα μου είναι σεξαπίλ στον άνθρωπο. Τι να πω ότι έχει μεγάλη μύτη; Ήταν έξυπνος κι έκανε ωραία σχόλια. Ο τρόπος που με πλησίασε είχε μία γοητεία. Δεν ήταν το βασιλικό που με συνεπήρε. Όλο αυτό είχε γίνει σε ένα Παλάτι δίπλα στο Μπάκιγχαμ που κάναμε events. Δεν βγήκα από τούρτα.

Του τραγούδησα το Happy Birthday και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου και κάτι μου άρεσε».

Η πρώτη του ομιλία μπροστά στο Βρετανικό Κοινοβούλιο

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ως μονάρχης στο Κοινοβούλιο μετά από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε εδώ την επίσημη ημερομηνία της ταφής της).

Μεταξύ άλλων, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ απεύθυνε μια σύντομη ομιλία στην παλαιότερη αίθουσα του παλατιού του Γουεστμίνστερ καθώς αργότερα θα μεταβεί αεροπορικώς στο Εδιμβούργο, όπου βρίσκεται το φέρετρο με τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για τα συλλυπητήρια που μου υποβλήθηκαν και που δείχνουν με τόσο συγκινητικό τρόπο τι σήμαινε η Βασίλισσα για όλους μας. Όπως είχε πει ο Σαίξπηρ για την πρώτη βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν ένα μοντέλο για όλους τους εν ζωή πρίγκιπες.

Στέκομαι εδώ μπροστά σας σήμερα και δεν μπορώ παρά να νιώσω το βάρος της ιστορίας που μας περιβάλει και που μας θυμίζει τις ζωντανές κοινοβουλευτικές παραδόσεις, στις οποίες τα μέλη και των δύο σωμάτων έχετε αφιερωθεί με την προσωπική σας δέσμευση. Το Κοινοβούλιο είναι το ζωντανό όργανο της Δημοκρατίας μας και μας θυμίζει τους προηγούμενους κατόχους του αξιωμάτος το οποίο τώρα εγώ κλήθηκα να αναλάβω…

Η μεγάλη καμπάνα του Big Ben, ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα του έθνους μας σε όλο τον κόσμο και στεγάζεται στον Πύργο της Ελισάβετ που ονομάστηκε επίσης για το ιωβηλαίο της μητέρας μου, θα σηματοδοτήσει το πέρασμα της προόδου της αείμνηστης βασίλισσας από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε αυτό το Κοινοβούλιο την Τετάρτη.

Συγκεντρωνόμαστε σήμερα σε ανάμνηση του αξιοσημείωτου χρόνου της αφοσιωμένης υπηρεσίας της βασίλισσας στα έθνη και στον λαό της.Από όταν ήταν πολύ μικρή, η αείμνηστη Μεγαλειότητά της δεσμεύτηκε να υπηρετήσει τη χώρα της και τον λαό της. Αυτόν τον όρκο τήρησε με αξεπέραστη αφοσίωση.

Έθεσε ένα παράδειγμα ανιδιοτελούς καθήκοντος το οποίο, με τη βοήθεια του Θεού και τις συμβουλές σας, είμαι αποφασισμένος να ακολουθήσω πιστά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mε αναποδιές ξεκίνησε η Βασιλεία του Καρόλου - Το περιστατικό που τον έκανε έξαλλο στην τελετή

Καταχειροκροτήθηκε ο βασιλιάς Κάρολος κατά την άφιξη στο Μπάκιγχαμ - Αποκαλύφθηκε ο νέος τίτλος της Καμίλα