Την ρώτησαν για τον Σεργουλόπουλο και έβαλε πρώτη να φύγει - Η αντίδραση της Μπακοδήμου στις δηλώσεις Παρλιάρου

«Ο Στέλιος είναι τόσο γλυκός, όσο και...»

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή Γεια σου, παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου σχετικά με τις σχέσεις του με τον Φώτη Σεργουλόπουλου.

Να υπενθυμίσουμε πως το πρώην τηλεοπτικό δίδυμο που ήταν κολλητοί φίλοι, εδώ και πολλά χρόνια έχουν απομακρυνθεί και δεν μιλάνε.

Expand player

Οι δηλώσεις της Μπακοδήμου

«Είχα πάρα πολύ άγχος… Κάποια βίντεο και το κλαρίνο ήταν τρολ κι είχαν πολλή πλάκα. Αλλά λάθη έγιναν αρκετά. Σήμερα με τράκαραν, πριν να έρθω. Αρρώστησα, τράκαρα κι έριξα μια κούπα καφέ, πριν ξεκινήσω. Τώρα όλα καλά νομίζω. Ήταν το άγχος να φτάσω στην πρεμιέρα» είπε αρχικά.

«Ο Στέλιος είναι τόσο γλυκός, όσο και τα γλυκά του. Τον αγαπώ πολύ» αρκέστηκε να αναφέρει η Μαρία Μπακοδήμου για όσα δήλωσε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Η διπλωματική απάντηση του Σεργουλόπουλου

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» εντόπισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και ρωτήθηκε για τη νέα του εκπομπή. «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή. Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου».

Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον πρώην συμπαρουσιαστή της για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέφυγε να απαντήσει διακριτικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

Πάντως και στο παρελθόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν ήθελε να απαντήσει για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου (Δείτε εδώ όσα είχε πει).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Μπράβο, αυτή ήταν πρόταση'' - Ενθουσιασμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη νέα του αρχή στην ΕΡΤ

Και επίσημα μαζί Σεργουλόπουλος και Μελιτά - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα τους εκπομπή