Και επίσημα μαζί Σεργουλόπουλος και Μελιτά - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα τους εκπομπή

Ποιος θα είναι ο τίτλος;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Και επίσημα μαζί Σεργουλόπουλος και Μελιτά - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα τους εκπομπή

Το ότι η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ στον τομέα της ψυχαγωγίας το γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Ωστόσο πολλές λεπτομέρειες είχαν μείνει ασαφείς γύρω από την εκπομπή τους, όπως ο τίτλος αλλά και η ημερομηνία για την πρεμιέρα. Η ΕΡΤ μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της αποκάλυψε με σαφήνεια, ότι χρειάζεται να ξέρουμε για το νέο τους εγχείρημα.

Και μπορεί ο Σεργουλόπουλος να είχε πει ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης για ένα διάστημα μείνει εκτός τηλεόρασης για ένα διάστημα εξαιτίας προσωπικών λόγων, ωστόσο η επιθυμία του καναλιού ήταν μεγάλη, αφού στο πρόσωπό του βλέπει έναν άνθρωπο που μπορεί να απογειώσει την πρωινή ζώνη. Μαζί του και η γλυκύτατη και φρέσκια Μελιτά, που πέρσι δοκιμάστηκε στην Κυψέλη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 12:00, στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που έρχεται στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 10:00 έως τις 12:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη πρωινή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό πρωινό ρυθμό.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλημέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Πηγη εξωτερικής φωτογραφίας: ndp / εσωτερικής fotis sergoulopoulos instagram

Έφτιαξαν κλίμα για τη νέα σεζόν στις διακοπές

Πριν την ανακοίνωση της ΕΡΤ, το νέο «δίδυμο» της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» έκανε μια μικρή απόδραση σε μια καταπράσινη βίλα στην Καλαμάτα. Εκτός από το τοπίο τις στιγμές χαλάρωσης που και οι δύο χρειάζονταν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και τη νέα τους τηλεοπτική εκπομπή.

Σεργουλόπουλος και Μελιτά σε κοινές διακοπές στην Καλαμάτα