Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποχωρεί από την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Τι συνέβη;

Αποκαλύφθηκε στον αέρα της Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποχωρεί από την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Τι συνέβη;

Στην εκπομπή της Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 1/6, ο Γιάννης Πουλόπουλος προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για την αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η οποία σήμερα τελειώνει για αυτή τη σεζόν και εδώ μπορείς να βρεις τι θα συμβεί στο επεισόδιο.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Φώτης Σεργουλόπουλος, που μπήκε στη σειρά κατά την δεύτερη σεζόν και υποδυόταν με επιτυχία τον Ιταλό μαφιόζο, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «αποφάσισε να μην συνεχίσει στην επόμενη σεζόν, γιατί η σειρά θα συνεχιστεί ουσιαστικά για τρίτη σεζόν».

Για ποιο λόγο αποχωρεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο λόγος για τον οποίο πήρε αποφάσισε να απέχει ήταν πολύ συγκεκριμένος και λογικός, καθώς: «θέλησε να σταματήσει γιατί έχει πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και ένα παιδί που είναι σε ηλικία που χρειάζεται φροντίδα».

Ωστόσο, συμπλήρωσε πως, πιθανώς, να συνέβαλε και το ατύχημα που έζησε λίγο διάστημα πριν: «Δεν ξέρω βέβαια, αν επηρέασε σε όλο αυτό και το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της σειράς πριν από περίπου 1 - 1,5 μήνα, γιατί ήταν πολύ δυσάρεστο γι' αυτόν, γιατί είχε ένα ατύχημα που χτυπήθηκε από ένα φως στο κεφάλι».

«Δεν με αφορά να συμφωνούν με αυτό που είμαι»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στο Special Report και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική και "έξω από τα δόντια" συνέντευξη λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Αναφέρθηκε εκτενώς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας αλλά μίλησε και για τον γιο του (δείτε τι είχε πει παλαιότερα για την οικογένεια τους) και το πως θέλει να είναι ως πατέρας.

«Έχω μια ζωή ανοιχτή. Ως δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να μιλήσω ανοιχτά για τη θέση μου στην κοινωνία και να τη διεκδικήσω. Η στάση του κάθε ανθρώπου τον ορίζει. Δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα όλοι να συμφωνούν με αυτό που είμαι, δεν με αφορά. Αυτό που με αφορά είναι η κοινωνία κι οι αρχές να με θεωρούν ίσο» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν με θεωρούν ίσο αλλά ότι δεν με ξέρουν για αυτό συστήνομαι κάθε φορά. Αισθάνομαι πως κάθε φορά που κάνω μια κουβέντα τηλεοπτική συστήνομαι. Όσο το κάνω, τόσο αντιλαμβάνονται πως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας και στις οικογένειές μας και διεκδικούν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους. Δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτα και σε εμένα είναι άγνωστος ο φόβος» σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.