Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τελική αναμέτρηση για τους Πλατανιώτες - Αντιμέτωποι με τους Ιταλούς και την Καρμέλα

Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της σεζόν (1/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τελική αναμέτρηση για τους Πλατανιώτες - Αντιμέτωποι με τους Ιταλούς και την Καρμέλα

Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ρίχνει αυλαία απόψε (1/6) με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τους Πλατανιώτες στην τελική τους αναμέτρηση με την ιταλική μαφία και την Καρμέλα (δείτε εδώ τις συγκινητικές αναρτήσεις των πρωταγωνιστών για το τέλος των γυρισμάτων).

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (1/6)

Η μεγάλη μέρα ξημερώνει και οι Πλατανιώτες βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιταλική μαφία και την Καρμέλα. Ποιος θα νικήσει σ’ αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση; Ο Τζώρτζης προσπαθεί να χωνέψει το γεγονός πως η Χρύσα είναι με τον Κανέλλο, ενώ ο Τζίμης συνειδητοποιεί πως έχασε την Κική και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Θα τα παρατήσει όλα ο Χαραλάμπης, για να μη χάσει την ευκαιρία να κάνει μια λαμπρή καριέρα μαζί με τη... Φιλίνη;

Ο Θοδωρής, που είναι αποφασισμένος να μην κυνηγήσει ποτέ ξανά την Αγγέλα, τι τύχη θα έχει άραγε; Η Χρύσα λιποθυμάει στα χέρια του Κανέλλου και του Τζώρτζη, την ώρα που η Καρμέλα «πατάει το κουμπί». Κι ενώ κάποια φεύγει από τον Πλάτανο, κάποια άλλη επιστρέφει με «άγριες» διαθέσεις. Αλήθεια, τι ακριβώς έχει συμβεί και το αγαπημένο μας τρουφοχωριό βγάζει... καπνούς;

Τριπλή αποχώρηση από τη σειρά

Η κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μόνο που, στο καστ θα υπάρξουν αλλαγές.

Από την καθημερινή παραγωγή αποχωρούν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καθώς ολοκληρώνεται η ιστορία με τους Ιταλούς, ο Τάσος Χαλκιάς που επιστρατεύτηκε στα μέσα της περασμένης χρονιάς και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ηθοποιούς που θα ενταχθούν στη σειρά, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή της Πηνελόπης Πλάκα και του Θοδωρή Φραντζέσκου.