Συγκίνηση στα τελευταία γυρίσματα της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Οι αναρτήσεις των ηθοποιών

Ρίχνει αυλαία για φέτος

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Συγκίνηση στα τελευταία γυρίσματα της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Οι αναρτήσεις των ηθοποιών

Η ΕΡΤ τα τελευταία δύο χρόνια έχει προσφέρει ορισμένες από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τελευταία. Μία από αυτές είναι και η κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η οποία έχει κερδίσει αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού. Πρόκειται για μία ανατρεπτική ιστορία με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή.

Την παρακολουθούμε ήδη για δύο συνεχόμενες σεζόν και απ’ όσο έχει γίνει γνωστό θα συνεχίσει να μας κάνει παρέα τα βράδια μας. Από Σεπτέμβριο θα έχουμε και τρίτη σεζόν με νέες ανατροπές και αποκαλύψεις, πιθανότατα και με νέες εισόδους στο καστ και ίσως με κάποιες αποχωρήσεις.

Και αφού πήρε το πράσινο φως για του χρόνου, ήρθε η ώρα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι να φτάσει στο τέλος η τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, έγινε από τους ηθοποιούς, οι οποίοι το ανακοίνωσαν με αναρτήσεις στα social media το Σάββατο 14/5, όπως έκανε αντίστοιχα η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη για τη σειρά Σε ξένα χέρια.

Οι αναρτήσεις των ηθοποιών του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο για την ανακοίνωση του τέλους της 2ης σεζόν

Φαίνεται πως μαζεύτηκαν όλοι μαζί, ηθοποιοί και συντελεστές, για να το γιορτάσουν. Ο Αντώνης Στάμος, που υποδύεται το ρόλο του Σίμου, όπως και η Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, η τηλεοπτική Τούλα, δημοσίευσαν στο Instagram story μία φωτογραφία, που βρίσκονται όλοι μαζί στην εξοχή, με λεζάντα «Τέλος 2 ης σεζόν #χαιρέταμουτονπλάτανο». Επίσης, είδαμε βίντεο από το γλέντι τους στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram της ηθοποιού Δήμητρας Στογιάννη (Αγγέλα).

τελος γυρισματων χαιρετα μου τον πλατανο

τελος γυρισματων χαιρετα μου τον πλατανο

Ένα post ανάρτησε και η νεαρή ηθοποιός Χριστίνα Μαθιουλάκη, που υποδύεται την Αλίκη. Στην φωτογραφία ποζάρει μαζί με τους τηλεοπτικούς γονείς της με τη λεζάντα «Πανευτυχής και ευγνώμων που γνώρισα αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους…Απόψε αποχαιρετήσαμε τον Πλάτανο μας. Σας ευχαριστώ όλους. Εις το επανιδείν».


Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο 16/5

Οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του κοινού Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/5. Έρχονται τα πάνω κάτω στους Πλατανιώτες και στην «Τρουφέξ».

Υπενθυμίζουμε πως στη σειρά έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πρόκειται για ένα πρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου, που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό μετά από τις κατηγορίες για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του) .

Η αποστολή του παπά και του Κανέλλου, να απελευθερώσουν τη Σύλβια, δεν είναι τελικά καθόλου εύκολη υπόθεση και η Σύλβια, επίσης, δεν είναι καθόλου ζεν, όπως θέλει να πιστεύει.

Η Βαλέρια νιώθει πως, από στιγμή σε στιγμή, οι Πλατανιώτες θα μάθουν τι ρόλο βαράνε στο χωριό τους και θα τους πάρουν στο κατόπι, και κλείνει εισιτήρια για Ιταλία, αλλά ο Σάββας αρνείται να ακολουθήσει.

Η Μάρμω, πάλι, είναι πανευτυχής με την επιστροφή της Σύλβιας, σε αντίθεση με την Αγγέλα που βγάζει καπνούς.

Ο Κανέλλος βάζει μπροστά ένα νέο σχέδιο, με σκοπό τη διάσωση της Αλίκης αυτή τη φορά, με τη βοήθεια του Χάρη. Θα δεχτεί ο Πατρινός να συνεργαστεί με την αστυνομική αρχή μας, που θέλει να σώσει την πρώην αγαπημένη του από τη σύλληψη;