Ανακοίνωσε το τέλος - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Φτάνεις προς το μεγάλο φινάλε η σειρά Σε ξένα χέρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Ανακοίνωσε το τέλος - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Πρωτότυπη, με γρήγορες εναλλαγές και σαρωτική πλοκή, μια ανατρεπτική ιστορία, που συνδυάζει γέλιο, συγκίνηση και δράση. Η Βάσω Λασκαράκη (δείτε το σπίτι της) πρωταγωνιστεί στη σειρά, Σε ξένα χέρια που προβάλλεται εβδομαδιαίως μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η σειρά μιλάει για μια απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν. Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του.

Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει.

Η εν λόγω σειρά λοιπόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και την αποκάλυψη έκανε η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως κάνουν τα τελευταία γυρίσματα!

Η ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη Σε ξένα χέρια

Οι σημερινές 12/5 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια, πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Eπεισόδιο 125ο

Η Σούλα προσπαθεί να πει στον Φεγκούδη για την εγκυμοσύνη και το παιδί αλλά διαρκώς τους διακόπτει η Διώνη. Ο Χρύσανθος ξεκαθαρίζει στην Πελαγία ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της κι εκείνη απογοητεύεται. Η Μάρω προσπαθεί να ψαρέψει τον Χρύσανθο αν θέλει να μάθει για τον πατέρα του.

Η Μαριτίνα δεν ενδίδει στην πίεση του αστυνόμου αλλά εκνευρίζεται με τον Πιπερόπουλο που μπαίνει ξανά στα πόδια τους. Άραγε η Σκορδίλω θα παραδοθεί στο ξαφνικό φιλί του Λουδοβίκου; Ποια η αντίδραση του Μάνου όταν η Μαριτίνα αναφέρει την απαγωγή βρέφους του Φλοριάν;