Μονοκατοικία με μεγάλο κήπο - Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν Σουλτάτος και Λασκαράκη στην Κρήτη

Είναι ονειρικό και πολύ νησιώτικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μονοκατοικία με μεγάλο κήπο - Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν Σουλτάτος και Λασκαράκη στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρίσκονται για τις ημέρες του Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος και το έκαναν γνωστό με μια φωτογραφία στο Instagram. Το ζευγάρι μένει στο σπίτι που έχει ο σεφ στο νησί από όπου και κατάγεται.

Η ηθοποιός περνάει τα καλοκαίρια της στο πανέμορφο νησί και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις στο προφίλ της το σπίτι του που είναι ονειρικό.

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου στην Κρήτη

Πρόκειται για μια μονοκατοικία με τεράστια αυλή που μοιάζει βασιλική. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού. Όσον αφορά το εσωτερικό και συγκεκριμένα το σαλόνι, κυμαίνεται σε ουδέτερες αποχρώσεις και είναι μεγάλο.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη αυλή

Η εξομολόγηση της Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και την κόρη τους

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία.

Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια.

Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνία, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του. Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.