Έφυγαν από την Αθήνα Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος - Έγινε γνωστό με μία ανάρτηση

Πού βρίσκεται το ευτυχισμένο ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγαν από την Αθήνα Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος - Έγινε γνωστό με μία ανάρτηση

Το Πάσχα έχει φτάσει και έτσι ένας ένας οι celebrities έχουν ξεκινήσει τις αποδράσεις τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η Βάσω Λασκαράκη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Λευτέρης Σουλτάτος επέλεξαν για ακόμη μία φορά την υπέροχη Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του σεφ.

Οι δυο τους έχουν μεγάλη αγάπη για το νησί και έτσι με κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν ένα ταξίδι εκεί. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν επιλέξει να περάσουν σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι τους στην Κρήτη.

Το ταξίδι τους έγινε χθες και έτσι η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία από το σπίτι τους στην Κρήτη.

Το ζευγάρι, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, κατάφερε να ξεκλέψει μερικές μέρες και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές. Μάλιστα οι μέρες αυτές είναι πολύ έντονες για την ηθοποιό καθώς αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και να ξεκινήσει την δική της σειρά αρωμάτων (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη από το ταξίδι της στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού στην Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μένουν μόνιμα στην Αθήνα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους), ωστόσο έχουν κι ένα δεύτερο σπίτι, εξοχικό δηλαδή, στην αγαπημένη τους Κρήτη, την οποία και συνεχώς επισκέπτονται, μαζί με την κόρη της ηθοποιού, που όπως έχει αποκαλύψει, θα ήθελε πολύ να μένει στο νησί.

Μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μπορούμε να πούμε ότι το σπίτι τους στο Ηράκλειο είναι βγαλμένο από παραμύθι.

Τόσο το εσωτερικό του σπιτιού όσο και ο κήπος και η αυλή τους είναι απλά μαγικά. Το ζευγάρι συγκεκριμένα μένει σε μια μονοκατοικία με τεράστια αυλή. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού ενώ όσον αφορά το εσωτερικό και το σαλόνι είναι μεγάλο και μοντέρνο.

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι φωτογραφίες 3

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι φωτογραφίες 2

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι φωτογραφίες

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι