Υπόθεση Φιλιππίδη: "Λύγισε" η δεύτερη καταγγέλουσα - Διακόπηκε προσωρινά η δίκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπόθεση Φιλιππίδη:

Το πρωί της Παρασκευής 13/5, η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Ο ηθοποιός έφτασε στη δίκη και η κάμερα του Πρωινού μετέφερε όσα ειπώθηκαν τις πρώτες στιγμές.

Οι πρώτες στιγμές από την σημερινή (13/5) δίκη για την υπόθεση Φιλιππίδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, η κ. Μπακιρτζίδη, η δεύτερη συνήγορος υπεράσπισης πήρε τον λόγο για να θέσει ερωτήματα σχετικά στην μία από τις μηνύτριες. Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν πολύ ευχάριστη, καθώς ανέβηκαν οι τόνοι, ξέσπασε μεγάλη ένταση και ζητήθηκε προσωρινή διακοπή της δίκης έως ότου, οι άμεσα εμπλεκόμενοι ηρεμήσουν.

Η δεύτερη καταγγέλουσα, βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου "λύγισε" και τα δάκρυα δεν σταμάτησαν να κυλούν στο πρόσωπό της. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα Μαρία Παραχαραλάμπους, όπως και η Λένα Δροσάκη στάθηκαν δίπλα της για να της δείξουν την συμπαράστασή τους.

Ο Γιάννης Αϊβάζης "λύνει" τη σιωπή του για τη σχέση του με τον Φιλιππίδη

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο αγαπητός ηθοποιός απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, και μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγγελία που έγινε σχετικά με τον Κώστα Κωστόπουλο, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου η εκδίκαση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Είναι στενάχωρη αυτή η κατάσταση, και από την πλευρά των θυμάτων πάρα πολύ. Δεν έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη της δίκης, δεν ξέρω τι είναι αλήθεια ή ψέματα, δεν ξέρω τι βγαίνει και δεν βγαίνει προς τα έξω, όμως περιμένω με αγωνία να δω τελικά τι έχει συμβεί και τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Εγώ με τον Πέτρο έχουμε περάσει μια ολόκληρη σεζόν στο 50-50 μαζί, μένουμε και δίπλα δίπλα στον ίδιο δρόμο. Είναι στενάχωρο για τις οικογένειες και για τα θύματα. Δεν την βλέπω την Ελπίδα, παλαιότερα ναι».

«Θα ήθελα να λάμψει η αλήθεια, πολύ ξεκάθαρα», τόνισε ο Γιάννης Αϊβάζης κλείνοντας το θέμα.