«Ο καθένας θα έπραττε έτσι...» - Ο Αϊβάζης απασφάλισε για την καταγγελία στον Κώστα Κωστόπουλο

«Όπως τον έχω γνωρίσει εγώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο καθένας θα έπραττε έτσι...» - Ο Αϊβάζης απασφάλισε για την καταγγελία στον Κώστα Κωστόπουλο

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Πέμπτη 5/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια επίκαιρη καταγγελία, που αφορά το χώρο στον οποίο συμμετέχει. Από την Τετάρτη 4/5 προβλήθηκε σε πολλές εκπομπές το metoo που έκανε η Έλενα Αθανασοπούλου, αναφέροντας πως βιάστηκε από τον γνωστό σκηνοθέτη πριν χρόνια.

Ο Αϊβάζης θέλησε να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με την υπόθεση αυτή μιας και έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος είναι το πρόσωπο που σκιαγραφείται για το βιασμό της γυναίκας. Ο καλεσμένος του Πρωινού, έχει συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο και από ότι τόνισε έχει να θυμάται τα καλύτερα, ωστόσο αυτό δεν αναίρει το τι μπορεί να συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη σχετικά με την καταγγελία στον Κώστα Κωστόπουλο

Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Τουλάχιστον όπως τον έχω γνωρίσει εγώ. Πολύ καλή συνεργασία. Δεν ξέρω τι θες να σου απαντήσω. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις – χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο- μία χαρά συνεργασία είχαμε, εξαιρετικός άνθρωπος. Στα προσωπικά του, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Όταν υπάρχει μία καταγγελία, ο καθένας θα έπραττε έτσι. Είχα δει και τις αναρτήσεις της κοπέλας. Χθες διάβασα και την ανάρτηση του Κώστα. Όταν υπάρχει μία καταγγελία, πρέπει να την ψάχνεις την καταγγελία. Δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο καθένας στις προσωπικές του σχέσεις, χωρίς να κατηγορούμε κανέναν.

Θεωρώ, ότι εφόσον υπάρχει καταγγελία σε εισαγγελέα και από την άλλη πλευρά ο Κώστας έχει τις δικές του καταγγελίες υποθέτω, νομίζω δεν είναι δουλειά μας αλλά των αρμόδιων Αρχών να βρουν την αλήθεια. Σαφώς, και παραιτείσαι πάντως μετά από τέτοια καταγγελία. Είναι υπέρ του» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ψυχολογική κατάσταση της Αθανασοπούλου μετά την παραίτηση του Κωστόπουλου

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστή άλλη μια καταγγελία που αφορά το χώρο του θεάτρου και από ότι φαίνεται έχει μεγάλο παρελθόν από πίσω της. Ο λόγος για την Έλενα Αθανασοπούλου η οποία προχώρησε δημόσια στο δικό της Metoo αναφερόμενη σε γνωστό σκηνοθέτη.

Μπορεί η ίδια να μην κατονόμασε το πρόσωπο, όμως το βράδυ της Τετάρτης 4/5 ο σκηνοθέτης του Σασμού Κώστας Κωστόπουλος ξέσπασε, αναφέροντας πως σκιαγραφείται το πρόσωπο του. Η κατάσταση τώρα πια έχει πάρει άλλες διαστάσεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα η ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα βγαίνουν σιγά σιγά στη φόρα.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και αυτό που μας είπε είναι ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναμένει να βρεθεί σήμερα κιόλας με τον δικηγόρο της», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Καταγγελία Έλενα Αθανασοπούλου