Ξέσπασε ο δικηγόρος της Δήμητρας Αλεξανδράκη: «Κι αλήθεια να ήταν δεν αναφέρουμε ονόματα»

«Είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»

NDPPHOTO

Μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ βγήκε στον αέρα ο δικηγόρος της Δήμητρας Αλεξανδράκη και τοποθετήθηκε αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Φυσικά το γνωστό μοντέλο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι καθώς θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους έβγαλαν ψευδείς ειδήσεις με το πρόσωπό της.

Expand player

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Η Δήμητρα είναι καλά, να πω επίσης μετά από το αρχικό σοκ της η κοπέλα προσπάθησε να καθησυχάσει ανθρώπους, συγγενείς και φίλους οι οποίοι αγωνιούσανε και στην συνέχεια άρχισε να ηρεμεί να τα επεξεργάζεται. Κι αλήθεια να ήταν δεν αναφέρουμε ονόματα, είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα».

H απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά από τα fake news που την ήθελαν να έχει αυτοκτονήσει

Με μια νέα ανάρτηση επανήλθε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την όλη ιστορία όπου συγκεκριμένα μέσα μετέδιδαν πως η ίδια έχει αυτοκτονήσει. Οι φήμες την έκαναν έξαλλη, καθώς ταράχτηκε τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, όμως μαζεύει δυνάμεις και προχωράει μπροστά, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει σε όσους την στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πολύ άσχημη εντύπωση δημιούργησε το γεγονός ότι μία από τις εκπομπές που μετέδιδαν την είδηση ήταν το «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου, στο οποίο συμμετέχει και ο καλός της φίλος και γείτονας Δημήτρης Αλεξάνδρου. Για τον ίδιο εμμέσως ξέσπασε σε προηγούμενο story της ,ενώ έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ζητώντας να κατέβει ότι έχει γραφτεί, ενώ τους ενημέρωσε ότι της χάλασαν τη μέρα.

Έγραψε λοιπόν στο story της:

«Είστε ότι καλύτερο. Είμαι τόσο δυνατή πέρα από κάθε φαντασία. Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, προσπάθησα στα περισσότερα, το ξέρετε αυτοί που έχουμε μιλήσει. Δεν έχω λόγια. Επιφυλάσσομαι ειλικρινά και θα ανταποδώσω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έρχονται οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη» - Εκτός εαυτού η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Κάτι συνέβη, αλλά...» - Η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη