«Έρχονται οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη» - Εκτός εαυτού η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Το νέο βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έρχονται οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη» - Εκτός εαυτού η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής 25/9, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της αναφορικά με το ρεπορτάζ που την ήθελε να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την εκπομπή, όταν η ίδια μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της στην οποία και εξέφρασε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η φίλη της ενημέρωσε τις Αρχές, που πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σε άσχημη κατάσταση και αιμόφυρτη και αμέσως μετά τη μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μετά λοιπόν το βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη χαρακτηρίζοντας γελοία τόσο την εκπομπή, όσο και την Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ όσα είπε), δημοσίευσε ένα νέο στο Instagram της, αποκαλύπτοντας πως θα κάνει μήνυση.

Το νέο βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τις φήμες απόπειρας αυτοκτονίας

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής της για το θέμα

«Να διευκρινίσουμε λίγο για το κομμάτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη και να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Γράφονται διάφορα και θέλω να είμαστε πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι. Η είδηση ξεκίνησε από το zougla.gr λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, την αστυνομία και το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου εκεί αναφέρεται πως νοσηλεύτηκε η Δήμητρα.

Η Δήμητρα το διαψεύδει και βγήκε μάλιστα και σε κατάσταση ψυχικής αναταραχής. Δε θέλουμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Θα κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα και η κοπέλα είπε ότι είναι για άλλη κοπέλα. Οπότε όντως μπορεί να αφορά μια άλλη κοπέλα και να έχει γίνει παρεξήγηση. Πάντως δεν ήταν μόνο το άρθρο του ζούγκλα. Οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου μίλησαν για αυτό το γεγονός. Κάτι συνέβη, αλλά μπορεί να μην αφορούσε τη Δήμητρα. Να έχει γίνει μια παρεξήγηση. Ας κρατήσουμε αυτό που λέει, να μην την ταράξουμε. Κρατάμε αυτό που λέει η ίδια η Δήμητρα, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καραστεφανής συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Εγώ προσπάθησα πολύ διακριτικά, χωρίς να αναφέρω το όνομα, αλλά εντάξει. Υπάρχει και στο δημοσίευμα και ειπώθηκε. Εμείς δε βγήκαμε έτσι να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Σας λέω την εικόνα που μου μετέφεραν, γιατί το έψαξα. Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω».