«Πρώτη φορά κάνω την "κακιά"» - Οι αποκαλύψεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, Μαύρο Ρόδο

Όλα όσα θα δούμε στο νέο σίριαλ του MEGA

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/0 η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όλα όσα πρόκειται να δούμε στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ το trailer).

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της «Πολυξένης» που υποδύεται, τις δολοπλοκίες που θα κάνει για να μην πάρει το μοναστήρι την περιουσία της θετής της κόρης, ενώ αποκάλυψε και αρκετά στοιχεία που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην πλοκή.

Expand player

Οι αποκαλύψεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Μαύρο Ρόδο

«Εγώ υποδύομαι την Πολυξένη τη μητριά της μοναχής. Η γυναίκα με έναν τρόπο πέθανε και άφησε ορφανή τη μικρή. Πήγε οικειοθελώς 12 χρονών στο μοναστήρι για να γλιτώσει από κάτι – είναι και η θεία της εκεί – πέθανε η μάνα της και πήγε εκεί να βρει παρηγοριά. Η Πολυξένη έχει μία κόρη από προηγούμενο γάμο, την Όλγα, και ξαφνικά παντρεύομαι τον Λευτέρη (σ.σ. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Παλιά δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο Κακούρης ήταν πρώην μου. Τώρα η δουλειά μου είναι να βοηθάω τον άνδρα μου στη φάρμα του.

Δεν είμαι κακός άνθρωπος, κάνω δολοπλοκίες για να προστατέψω την περιουσία μας για να μην την πάρει το μοναστήρι. Φταίω με έναν τρόπο που έφυγε η μάνα της και οι σχέσεις μας δεν είναι καλές. Αυτή που είναι μοναχή θέλει να σώσει την ψυχή της και να τους συγχωρέσει όλους και εμένα. Τα ξέρει όλα. Ο νεαρός είναι φίλος της κόρης μου, υπάρχει φλερτ. Έρχονται όλοι οι φίλοι της κόρης μου στο σπίτι μας και εκείνο το Σαββατοκύριακο έρχεται η μοναχή».

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στο διάστημα που απείχε από την τηλεόραση: «Έλειψα επίτηδες 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πραγματάκια απλά δε δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν. Δεν είχα άγχος ποτέ για να μη με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη».

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της.

Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πριν τον Τσαρούχα & τον Πετράκο: Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Θεοφανίας Παπαθωμά

Ολόκληρος άντρας ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Τσαρούχα - Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλιά του