Ολόκληρος άντρας ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Τσαρούχα - Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλιά του

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόκληρος άντρας ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Τσαρούχα - Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλιά του

H Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας ως ζευγάρι, που ήταν στο παρελθόν απέκτησαν ένα παιδί μαζί, τον Αχιλλέα, ο οποίος μεγαλώνει και με αφορμή τα γενέθλια του, η μητέρα του έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram για να του ευχηθεί.

Οι δυο ηθοποιοί μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αλλά πάντα θα τους ενώνει η γέννηση αυτού του παιδιού, το οποίο σιγά σιγά οδηγείται προς την ενηλικίωση. Εκτός από τους γονείς του λοιπόν, ευχές θα δέχτηκε και από τα ετεροθαλή αδέρφια του, καθώς εκτός από την Θεοφανία και ο Πασχάλης ξαναέφτιαξε τη ζωή του.

Οι ευχές της Θεοφανίας Παπαθωμά για τα γενέθλια του γιου της

«Πριν από 16 χρόνια ο θεός με λυπήθηκε και μου έστειλε αυτήν την ομορφιά! Αυτό το φως στη ζωή μου. Αυτό το θείο πλάσμα! Κι έπαψα να είμαι μόνη. Η ζωή μου απέκτησε νόημα. Ο φάρος μου! Τόση ομορφιά δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου πότε. Ευγνώμων! Χρόνια πολλά άγγελε μου! Αχιλλέα μου! Σ'αγαπώ! 01/06/2006 8.25 μμ».

Γιος - Παπαθωμά

«Η Θεοφανία ήταν έγκυος όταν...»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποφάσισε να μιλήσει σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του ακόμα και για την περίοδο που οι παπαράτσι τον παρενοχλούσαν σημαντικά.

Ο ηθοποιός δεν φοβάται να μιλά τις πιο δύσκολες μέρες που έχει αντιμετωπίσει σαν ηθοποιός. Ανάμεσα σε αυτές έχει τοποθετηθεί και για τις μέρες που δεχόταν απειλές για την σωματική του ακεραιότητα. Συγκεκριμένα μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη την περίοδο που η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν έγκυος.

«Έχω σπάσει πόρτα αυτοκίνητου φωτογράφου. Ήμασταν με την Θεοφανία, γυρίζαμε από την παράσταση. Η Θεοφανία ήταν έγκυος, είναι ζορισμένη και δεν ξέραμε ακόμα αν έπρεπε να συνεχίσει την παράσταση λόγω της εγκυμοσύνης. Εγώ δεν είχα κανένα θέμα να ανακοινώσω αυτό που θέλω να ανακοινώσω, αλλά ξαφνικά ήταν 1:30 τα ξημερώματα, γυρίζαμε σπίτι και βλέπω να γυαλίζει ένας φακός από την απέναντι πυλωτή. Σκέφτηκα ότι αυτό που δεν θέλω να πω, δεν θα μου το πάρεις με το ζόρι, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλωτσιά στο πεζοδρόμιο. Έκτοτε έρχονταν οι παπαράτσι και με ρώταγαν αν θέλω να με βγάλουν φωτογραφία», θυμήθηκε ο ηθοποιός.