Μαντώ Γαστεράτου - Μπάγια Αντωνοπούλου: Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη κόντρα των δύο κουμπάρων

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

NDP

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ορισμένα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως η σχέση της Μαντώς Γαστεράτου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου περνά μεγάλη κρίση. Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό, διότι οιι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες και, μάλιστα, η δεύτερη έγινε και κουμπάρα στον γάμο της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Επομένως, μόλις υπέπεσαν στην αντίληψή τους τα συγκεκριμένα άρθρα, η νεαρή μανούλα (δείτε εδώ πως θα ονομάσει την νεογέννητη κόρη της), δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του κειμένου απαντώντας για την φημολογούμενη κόντρα τους. Την σκυτάλη πήρε και η δημοσιογράφος, η οποία τοποθετήθηκε με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Expand player

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Μαντώ Γαστεράτου και την Μπάγια Αντωνοπούλου

«Ρε κουμπάρα πότε τα σπάσαμε και δεν το θυμάμαι;», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου σε στόρι στον λογαριασμό της, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να απαντά: «Από τότε που έσπασες το βάζο στο σαλόνι μου αυτά γίνονται».

Η εντυπωσιακή χορογραφία και το τραγούδι του γάμου της ραδιοφωνικής παραγωγού

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν στις 22/9/2018 για την Μαντώ Γαστεράτου, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Νικό (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο)!

Το μυστήριο έγινε στην Ανάβυσσο, ενώ φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, έδωσαν το "παρών" τιμώντας με την παρουσία τους! Διαβάστε παρακάτω...

Μετά τον γάμο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να χορεύει ένα ρομαντικό τάνγκο, πιο ερωτευμένο και πιο ευτυχισμένο από ποτέ- τραβώντας όλα τα βλέμματα των καλεσμένων!

Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της, με τον άντρα της ζωής της να την κοιτάει μέσα στα μάτια!

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram και μας άφησε με ανοιχτό το στόμα!

Βίος ανθόσπαρτος!

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μαύρο αποκαλυπτικό μαγιό και άβαφη - Αναστάτωσε το instagram η Μπάγια Αντωνοπούλου

Μαντώ Γαστεράτου: Το πραγματικό της σώμα μετά τον δεύτερο τοκετό