Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Τηλεφώνησαν για βόμβα και τους έδωσαν 25 λεπτά για να εκκενώσουν το κτήριο

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Συναγερμός σήμανε στον ΣΚΑΙ, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχτηκαν νωρίς το μεσημέρι για βόμβα που και καλά είχαν βάλει στο κτήριο. Από το πρώτο κιόλας λεπτό λοιπόν, επικράτησε τεράστια αναστάτωση.

Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα, στις 12:05 έγινε τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ που προειδοποιούσε για βόμβα που θα εκραγεί σε 25 λεπτά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ηχογραφημένο μήνυμα με γυναικεία φωνή.

Expand player

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όμως από την έρευνα που πραγματοποίησαν αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Σημειώνεται ότι ανάλογη προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας υπήρξε και στο OPEN με τους εργαζόμενους να βγαίνουν άμεσα από στο στούντιο.

Τηλεφώνημα για βόμβα και στο MEGA

Θρίλερ επικράτησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ την ώρα που η Αγγελική Νικολούλη αναζητούσε πληροφορίες για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει εντοπιστεί (δείτε ποιοι εμπλέκονται μεταξύ άλλων στην υπόθεση).

Την ώρα λοιπόν που βρισκόταν η εκπομπή στον αέρα, δέχτηκαν τηλεφώνημα για βόμβα αλλά η παρουσιάστρια δεν ήθελε να διακόψει την ροή και παρέμεινε ατάραχη στο πλατό, κάνοντας τον σταυρό της για όλα όσα θα μπορούσαν να σκαρφιστούν για να τους κόψουν.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η πρώτη της συνεχίζοντας: «δεν κωλώνουμε με μία βόμβα».

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εκνεύρισε την Αγγελική Νικολούλη η οποία όμως συγκρατήθηκε αλλά απάντησε στις απειλές:

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση. Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε. Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το ανακοίνωσαν πρώτα στον ΑΝΤ1 - «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στο ΣΚΑΪ έχει ήδη συμφωνήσει με...»

Τηλεθέαση 11/11: Τι συνέβη με τα καθημερινά προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών

TAGS