Το ανακοίνωσαν πρώτα στον ΑΝΤ1 - «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στο ΣΚΑΪ έχει ήδη συμφωνήσει με...»

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσαν πρώτα στον ΑΝΤ1 - «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στο ΣΚΑΪ έχει ήδη συμφωνήσει με...»

Όπως έχει φημολογηθεί από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την τελευταία του χρόνια στον ΣΚΑΙ. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει αρκετά και γενικά πολλές είναι οι σπόντες που έχει πετάξει και ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στο Πρωινό σήμερα 11/11 αποκάλυψε που θα δούμε από τη νέα σεζόν τον παρουσιαστή αλλά και τι εκπομπή πρόκειται να αναλάβει.

Που πηγαίνει μετά τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει βραδινό stand up comedy πιθανόν στον ALPHA.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το Nick O’ clock από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου;

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη με αφορμή την εμφάνιση τους στο J2US το περασμένο Σάββατο 5/11. To ζευγάρι στη ζωή και στο show, μίλησε για την πορεία του, ενώ η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το Καλό Μεσημεράκι.

«Με αγχώνει το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή, γιατί δεν θέλω να αποχωριστώ τη Βάνια. Εγώ ήρθα στην εκπομπή ως ηθοποιός, ούτε σαν παρουσιάστρια, ούτε σαν πάνελ. Οπότε, εάν ο Νίκος αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή στην εκπομπή του, ενδεχομένως εγώ ως Βάνια να μη μπορώ να είμαι» δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

Και συνέχισε: «Αυτό που συζητάμε εμείς σε αυτή τη φάση είναι ότι παρόλο που με βάση τα νούμερα φέτος δεν είναι μια καλή χρονιά για την εκπομπή, εμείς χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα. Καμία καθημερινή εκπομπή δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη κάθε μέρα».